ennyire komolyan venni egy ilyen kommentet, mar okadod is a savat

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. október 10., kedd 16:32
Tehát a szokásos faszságod. A kommenteid alapján szerintem te is kurvajó munkát végezhetsz.hehetheoriginal írta: az eredmenyek es tenyek alapjan![]()
![]()
persze biztos rendkivul fontos munkat vegez minden egyes elnoksegi tag a het minden napjan.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 16:32
Jovore mar CSAK Mbappen fog mulni, hogy a penzt valasztja es a madridi eletet vagy a meg tobb penzt es Parizst.wZoLee7 írta:ez tiszta, de jövőre már más lesz a helyzet. Én azt mondom itt már télen keményen nyomni kell, az eléggé egyértelmű volt, hogy idén senki sem akarta azt a dealth3x0r írta:
Iden nyaron csak a twitter huszarok hitegettek (szopattak) a szurkolokat. Mbappe es a Real celja, kommunikacioja is mar nyar elejetol fogva egyertelmu volt, jovore erkezik ingyen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:31
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. október 10., kedd 16:29
Kifejted mi alapján állapítottad ezt meg?hehetheoriginal írta:ujabb dagadt zsirosujju urispanyol, aki faszt se csinal amugy, de jol megel belole.Realista24 írta: José Manuel Otero (member of the Real Madrid board): "If we had taken a wrong step with Mbappé, PSG would have tried to react against Real Madrid. Real Madrid know perfectly well what they can and should do. If Mbappé comes - I hope in 2024 - he will come in a legal way, without anyone being able to accuse us of having made a pact. What they took for granted last year, that Al Khelaïfi said he had an agreement with Real Madrid: it's not true." @BlancaRemontada
Ok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 10., kedd 16:27
ez tiszta, de jövőre már más lesz a helyzet. Én azt mondom itt már télen keményen nyomni kell, az eléggé egyértelmű volt, hogy idén senki sem akarta azt a dealth3x0r írta:Iden nyaron csak a twitter huszarok hitegettek (szopattak) a szurkolokat. Mbappe es a Real celja, kommunikacioja is mar nyar elejetol fogva egyertelmu volt, jovore erkezik ingyen.wZoLee7 írta: szóval megadunk minden lehetőséget télen is, hogy nyáron majd legalisan szopassanak bennünket az arabok 2 hónapon keresztül?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 16:24
Iden nyaron csak a twitter huszarok hitegettek (szopattak) a szurkolokat. Mbappe es a Real celja, kommunikacioja is mar nyar elejetol fogva egyertelmu volt, jovore erkezik ingyen.wZoLee7 írta: szóval megadunk minden lehetőséget télen is, hogy nyáron majd legalisan szopassanak bennünket az arabok 2 hónapon keresztül?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 10., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:18
ujabb dagadt zsirosujju urispanyol, aki faszt se csinal amugy, de jol megel belole.Realista24 írta: José Manuel Otero (member of the Real Madrid board): "If we had taken a wrong step with Mbappé, PSG would have tried to react against Real Madrid. Real Madrid know perfectly well what they can and should do. If Mbappé comes - I hope in 2024 - he will come in a legal way, without anyone being able to accuse us of having made a pact. What they took for granted last year, that Al Khelaïfi said he had an agreement with Real Madrid: it's not true." @BlancaRemontada
Ok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 15:54
Hazard nem, csak realistahuniRealista24 írta:Mondta, hogy nem keri a kritikat?h3x0r írta:
Csak ez nem egy svédasztal, ahonnan elveszem a pénzt, mert azt szeretem, a kritikát viszont, ami arról szól, hogy pénzéhes vagyok, azt már nem kérem.![]()
realistahuni írta: ezért is kár elővenni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 14:03
Mondta, hogy nem keri a kritikat?h3x0r írta:Csak ez nem egy svédasztal, ahonnan elveszem a pénzt, mert azt szeretem, a kritikát viszont, ami arról szól, hogy pénzéhes vagyok, azt már nem kérem.realistahuni írta: Ki mondana le csak jófejségből ennyi full legális pénzről, én biztosan nem, ezért is kár elővenni.
El kell engedni, ez a sztori tényleg bosszantóan rossz irányba ment végig.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 13:50
Csak ez nem egy svédasztal, ahonnan elveszem a pénzt, mert azt szeretem, a kritikát viszont, ami arról szól, hogy pénzéhes vagyok, azt már nem kérem.realistahuni írta: Ki mondana le csak jófejségből ennyi full legális pénzről, én biztosan nem, ezért is kár elővenni.
El kell engedni, ez a sztori tényleg bosszantóan rossz irányba ment végig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 10., kedd 13:29
Ki mondana le csak jófejségből ennyi full legális pénzről, én biztosan nem, ezért is kár elővenni.h3x0r írta:Nem azert anyazzuk, mert megserult es nem tudott visszaterni a legmagasabb szintre, mert ez sajnos benne van. Hanem hogy 22 nyaran nem mondta azt, hogy megprobaltam, de egyszeruen nem megy, visszavonulok es lemondok a maradek 2 evnyi fizetesemrol.hehetheoriginal írta:
nyilvan vannak emberek, akik jobban tudjak, es inkabb anyaznak. masik topikban pl....
![]()
Inkabb vegig ult egy evet a padon, mikozben mar nyaron pontosan tudta mindenki, hogy nem szamit ra az edzo, majd amikor mar tenyleg elzavartak, akkor nagy nehezen lemondott fel evnyi fizeteserol. Mekkora pofa kell ahhoz, hogy a csapat legjobban kereso jatekosakent vegig ulod a meccseket a padon vagy a lelaton, mikozben a csapattarsaid fele meg harmad annyi penzert kuzdenek a palyan.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 10., kedd 13:11
Azon a meccsen rohadt jó is volt meg előtte idegenben Eibar ellen is villogott. Pont felfelé ívelő pályán volt kezdett formába lendülni, aztán jött Meunier. Ha az nincs akkor... kit tudja. Utána kuka lett.dzsi91 írta: Mondjuk én pont kintvoltam azon a psg meccsen amin lesérült és ott parádé volt. Kitudja milett volna belőle ha nem rúgják ott le. Mondjuk a hozzáállásával valóban voltak gondok így lehet, hogy csak egy isco özil féle karriert futott volna nálunk. Ennél azért az is jobb lett volna![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 12:49
Nem azert anyazzuk, mert megserult es nem tudott visszaterni a legmagasabb szintre, mert ez sajnos benne van. Hanem hogy 22 nyaran nem mondta azt, hogy megprobaltam, de egyszeruen nem megy, visszavonulok es lemondok a maradek 2 evnyi fizetesemrol.hehetheoriginal írta:nyilvan vannak emberek, akik jobban tudjak, es inkabb anyaznak. masik topikban pl....Anthony írta:
Lehetne 22 éves is ha egyszer tönkrement a bokája. Örülhet hogy tud járni, a foci csak másodlagos.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 10., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. október 10., kedd 12:46
realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: probalta csinalta evekig, de nem sikerult visszaterni a korabbi szintre.
nem sikerult sehova se leigazolni a nyaron.
ugy erezte most jott el a pont, mert nincs egyszeruen javulas, a teste nem engedi.
tehat ez a right time, elengedni a profi futballt.
megprobalta, ahogy tudta, nem sikerult.
jobb is neki, ha fejben is elengedi es nem bolondul bele.
de azert az anyjat nyilvan![]()
Vannak igazsagok abban, amit irsz, de azert tegyuk hozza, hogy hihetetlenul undorito modon behizva jott. 7 kg felesleg volt rajta. Almaid csapataba vegre eljutsz, es ilyen allapotban varod a szezont. Nyilvan a seruleseirol nem tehetett, de serulesig is botranyosan gyenge volt. O kimaxolta magat az elotte levo vbn, chelseaben. Kepessegei alapjan hihetetlen veszteseg erte a focit, minket, mindenkit, de sajnos, errol o is tehet nagyon is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 10., kedd 12:35
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem