Remy írta:
untouchable írta:
5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.
Ivós játéknak remek ez a kontent.
Nem értem azt, ha nem akarnak semmit kibontani ezzel és sok más témával kapcsolatban, akkor egyáltalán minek dobják fel a témát, senki sem kényszeríti és várja el tőlük, hogy olyan dolgokról beszéljenek, ami ennyire megosztó.
Nem ertem azt, miutan nem is birod oket, miert nezel bele egyaltalan?
Mert Hehe írta, hogy beszéltek erről a témáról és kíváncsi voltam + adtam egy esélyt nekik, hátha valamit kifejtenek ezzel kapcsolatban. Gondolom azért belenézhetek bármilyen kontentbe és normális hangnemben kifejthetem a véleményem, szerintem eddig nem mentem túl ezen a határon velük kapcsolatban és nem is fogok.
Én nem utálom őket és egyébként a vérnyomásomra sincsenek hatással, azért annyira nem idegesítenek, arra vannak más videósok, ezt csak a tisztánlátás kedvéért írom, de ha valamit szeretnék rá reagálni, akkor itt úgy tudom szabadon megtehetem, sajnos az ő komment szekciójukban kétlem, hogy erre lenne lehetőség, mert csak gyanítom, hogy azonnal bannolnának, ha kritikát fogalmaznék meg. Úgy tudom ennél kevesebbért is tiltják az embereket.
Bocs, ez már nagyon off volt a “Politika” topikban és nem akarom folytatni, de ezt még le szerettem volna írni.