Nekem 14 PRO van.Realista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.
iStyle ba azt mondtak ne hasznaljam. Semmire nem jo es az aksi elettartalmat jobban roviditi
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 18., szerda 7:58
Nekem 14 PRO van.Realista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 7:25
Mar akkor megbantam, amikor elkuldtemhehetheoriginal írta:Nem 13 mini, hanem appleRealista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 7:24
Nem 13 mini, hanem appleRealista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 7:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 14., szombat 20:35
Hehe megveszi.tubatibi írta: Hi!
Hozzám került egy Kicx RTS-4.60 erősítő, Én nem fogom beépíteni, mennyiért tudom eladni és hol érdemes hirdetnem? Facebook csoportok, jófogás, hardverapro?
Őszintén semmit nem konyítok hozzá.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. október 14., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 11., szerda 0:46
Mivel tetszik az ableton, meg már meg is szoktam a használatát, ìgy semmikèpp sem akarok váltani.ANDS írta:Az Audacity egy ingyenes program. Próbáltad már? Lehet, azzal nem lenne ilyen gondod, én 2007 óta használom több gépen is, nulla probléma..reeed_ati írta: Köszi, ránèzek majd ezekre.![]()
ssd-re raktam az ableton-t, viszont a vst-ket már a hdd-re.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 10., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. október 10., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 10., kedd 7:20
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 10., kedd 1:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 10., kedd 0:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 9., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 9., hétfő 14:43
Szerintem van azért ennél jobb haszna is. Azonnal látom, ha mozgás van és meg tudom nézni élő képen. Oda-vissza hang, tehát hallom is és beszélni is tudok. Ha esemény van, akkor azonnal lehet cselekedni, hívni a rendőrséget és csőretölteni a pumpást.KAG írta:kiserik írta:
Tegyél olyan kamerát, ami mozgás esetén jelez neked és kész.
Akkor legalabb vissza tudod nezni mielott a rendorseg azt mondja hogy ok ezzel nem tudnak mit kezdeni
Sajat tapasztalat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 9., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 9., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 9., hétfő 13:26
azaz, mint a halál magaANDS írta:Inkább egy Pireneusi hegyikutya legyen.hehetheoriginal írta: az lesz az sztem is, kamera, bekötve netbe, hogy barmikor ra tudj nezni, kuldjon ertesitest, mikor mozgas van, meg egy kurvanagy belga vagy nemetjuhasz kutya is segit azért, kinti kutyának, kissé éheztetve, hogy azonnal tépjen, mikor bárki csalafintaságra vetemedne![]()
https://hu.wikipedia.org/wiki/Pireneusi_hegyikutya
Pireneusi hegyikutya fajtaleírás: a kutya, aki puszta jelenlétével elijeszti az illetékteleneket
https://www.azenkutyam.hu/fajtaleiras/p ... jtaleiras/
Csaba, a kerítést lehet, hogy meg kell neki erősíteni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 9., hétfő 12:47
Dinnye termelo ismerostol meg nyaron elloptak a motort, amivel egesz szezonban locsolni szokott. Masnap kopogtatott a tolvajnal, hogy jott a motorert, mivel van rajta egy GPS-es nyomkoveto.csababarca írta: Vagy mit ajánlanátok abban az esetben, ha félek meglovasítják a hőszivattyút?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 9., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 9., hétfő 11:54
Biztosító meg se nézi szerződés előtt a házat, mindegy neki a kerítés. Bepötyögöd online a kalkulátorba és megkötöd. Nekem kedvencem ezzel kapcsolatban hogy a riasztórendszerrel amit csináltattam, drágább lett a biztosítás. Merthogy ugye az is elromolhat/ellophatjákcsababarca írta: Köszi a tippeket.
Biztosító azért érdekes, mert most egy ideiglenes tákolt kerítésünk van, nem tudom arra adnak-e ilyen jellegű biztosítást.
még valami kínai motyónak utánanézek azért, hátha.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem