aranylabda sosem lesz, beellcim sosem lesz

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 10., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 9., hétfő 21:43
A jóöreg Don Florentino, sok mindenkibe belelátott már sok mindent.realmadrid95 írta:Florentino Pérez considers Rodrygo a pearl that can be transformed into one of the best in the world.
The president does not like to see him on the bench. This is also the case with Ancelotti, who supports and trusts the player well. [Relevo]
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 9., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 8., vasárnap 15:24
Azért abban a tekintélytelen öltözőben még Modric után is több BL cím lesz, mint ahány éves a kisherceg. Ő meg a VB óta mit tud felmutatni? Egy nemzetek kupáját.hehetheoriginal írta: Majd mikor megint mindenki hamarabb kapja meg az aranylabdat, mint ő ( pl jelenleg beli tart ezen az uton) akkor majd szepen csendre lehet inteni az oltozoben.
Most modric kimegy, nincs senki az oltozoben, aki tekintelyt tudna parancsolni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 8., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 8., vasárnap 12:47
Fifában egyértelműen le kell igazolni, a való életben szerintem sem hiányzik, hogy itt kiskirálykodjon, bomlasszon, klikkesedjen. Ő már bizonyította, hogy nem fér meg több dudással egy csárdában. Amúgy majd meglátjuk, mert szerintem jönni fog. Amit nagyon fogok sajnálni, hogy alapból 50 milliós fizut fog kapni.Nika91127 írta:Aztán majd Kylian elkezdi itt is az anyuci-féle "hadjáratot"? Kell ez ide? Nem tett le annyit az asztalra, hogy elviselje neki ezt. Én értem, h vb-t nyert meg stb, de azért nem kell hasra esni tőle.Pad'em írta:
Igen ez lerí meccseken, edzésvideókon, social médiában, nyilatkozatokban, mindenhol. Eddig is megvolt de Bellingham személye erre is rátett egy lapáttal. Egy korosztály, jól kijönnek, együtt mennek nyaralni, baromi tehetségesek. A rutinrókáinkra meg felnéz mind. Tényleg megint komoly dolgok születhetnek ha a vezetőség ráteszi az i-re majd a pontot nyáron Daviessel meg Mbappéval.
Amúgy valóban félő, hogy a kincskereső kiskö...dmön, hogy illene ebbe az idilli képbe bele. Eljutottunk már bőven odáig, hogy egyáltalán nem dőlnék a kardomba ha hosszabbítana. Ha meg jön, azért azt is túléljük vhogy duzzogva.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 8., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 8., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. október 8., vasárnap 11:54
Aztán majd Kylian elkezdi itt is az anyuci-féle "hadjáratot"? Kell ez ide? Nem tett le annyit az asztalra, hogy elviselje neki ezt. Én értem, h vb-t nyert meg stb, de azért nem kell hasra esni tőle.Pad'em írta:Igen ez lerí meccseken, edzésvideókon, social médiában, nyilatkozatokban, mindenhol. Eddig is megvolt de Bellingham személye erre is rátett egy lapáttal. Egy korosztály, jól kijönnek, együtt mennek nyaralni, baromi tehetségesek. A rutinrókáinkra meg felnéz mind. Tényleg megint komoly dolgok születhetnek ha a vezetőség ráteszi az i-re majd a pontot nyáron Daviessel meg Mbappéval.ELSiete írta: For Real Madrid's success, the atmosphere in the dressing room has been key. A club worker has said that he’s never seen a dressing room like this. The good vibes with which they arrive, the jokes and the desire to do great things. @relevo
El ne legyen rontva...
Amúgy valóban félő, hogy a kincskereső kiskö...dmön, hogy illene ebbe az idilli képbe bele. Eljutottunk már bőven odáig, hogy egyáltalán nem dőlnék a kardomba ha hosszabbítana. Ha meg jön, azért azt is túléljük vhogy duzzogva.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 8., vasárnap 11:33
Igen ez lerí meccseken, edzésvideókon, social médiában, nyilatkozatokban, mindenhol. Eddig is megvolt de Bellingham személye erre is rátett egy lapáttal. Egy korosztály, jól kijönnek, együtt mennek nyaralni, baromi tehetségesek. A rutinrókáinkra meg felnéz mind. Tényleg megint komoly dolgok születhetnek ha a vezetőség ráteszi az i-re majd a pontot nyáron Daviessel meg Mbappéval.ELSiete írta: For Real Madrid's success, the atmosphere in the dressing room has been key. A club worker has said that he’s never seen a dressing room like this. The good vibes with which they arrive, the jokes and the desire to do great things. @relevo
El ne legyen rontva...
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2023. október 8., vasárnap 10:54
szerintem pl Cancelo pont emiatt nem jott, barmilyen jo jatekos is.ELSiete írta: For Real Madrid's success, the atmosphere in the dressing room has been key. A club worker has said that he’s never seen a dressing room like this. The good vibes with which they arrive, the jokes and the desire to do great things. @relevo
El ne legyen rontva...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. október 8., vasárnap 10:43
Én már drukkolok, hogy ne jöjjön. Égjen ki Párizsban, aztán irány a szaúdi liga.hehetheoriginal írta:Majd ebbe beall kilian "nagyfaszu" pappe, lesz ott vidamsagELSiete írta: For Real Madrid's success, the atmosphere in the dressing room has been key. A club worker has said that he’s never seen a dressing room like this. The good vibes with which they arrive, the jokes and the desire to do great things. @relevo
El ne legyen rontva...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 8., vasárnap 10:40
Majd ebbe beall kilian "nagyfaszu" pappe, lesz ott vidamsagELSiete írta: For Real Madrid's success, the atmosphere in the dressing room has been key. A club worker has said that he’s never seen a dressing room like this. The good vibes with which they arrive, the jokes and the desire to do great things. @relevo
El ne legyen rontva...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 8., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 5., csütörtök 16:40
Neha szoktam irni rola. Nagyon keveset jatszik, annal is kevesebbszer talal be. Nagyon eros jatekos egyebkent a kora ellenere, de egyelore ennyiben ki is merul.Anthony írta: Itt a fórumon nem jöttek ezek az excellent reportok. Én mondjuk nem követem a srác szereplését a brazil bajnokságban.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. október 5., csütörtök 15:52
Mondjuk az rosszat nem feltétlenül jelent, itt még Bellinghamről is jönnek a not enough reportok.Anthony írta: Itt a fórumon nem jöttek ezek az excellent reportok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 5., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 5., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 5., csütörtök 9:30
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem