HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 8., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 8., vasárnap 15:53
en sejtem mire gondolt amugy, csak megint elsöpörte az értelmes gondolatokat a birkaáradat, nem az első, nem az utolsó alkalom.Mickey írta:úgy gondolod?ikelemen5 írta:
A második góljánál jeleztem, hogy nem rossz a megy a meccs topicban.![]()
adjunk még neki időt, hátha beilleszkedik és megoldódik a probléma?
hogy látod?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 8., vasárnap 15:51
Ha kicsit feljavul a formája, hátha nem lesz megszavazva a szezon legrosszabb igazolásánakMickey írta:úgy gondolod?ikelemen5 írta:
A második góljánál jeleztem, hogy nem rossz a megy a meccs topicban.![]()
adjunk még neki időt, hátha beilleszkedik és megoldódik a probléma?
hogy látod?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 8., vasárnap 15:44
úgy gondolod?ikelemen5 írta:A második góljánál jeleztem, hogy nem rossz a megy a meccs topicban.Realista24 írta: Vajon Kelemen barátunk ma elégedett Jude komaval?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. október 7., szombat 22:48
A bl-re már csak azért is mondanám esélyesnek a csapatot, mert nagyon nincs is más, akitől félni kéne. A pgs épp a hét közepén bukta csúnyán az oil classicot, az arsenal ehhez még fiatal/tapasztalatlan, az inter/milan gyengültek, a mu meg készül a sevillára az el-ben. Van a Real a city és a bm, akik (megint) esélyesek.ANDS írta:Én egyetlen trófeával is elégedett lennék. A Bl -ben azért erősebb csapatok ellen is bizonyítani kellene. Ami a Bl-t illeti, nem érzem most esélyesnek a csapatot, ám ettől még meglehet, sőt, legyen is meg, de ebben a szezonban a bajnoki címet érzem reálisnak. Igazi erőfelmérő csak a matrac elleni volt.Pad'em írta: .....
Ennél impresszívebben nem tudom, hogy lehetne kezdeni egy szezont. Legtöbb lőtt gólt, legkevesebb kapott, van egy friss ballondor kaliberünk, Vini csak most lendül bele, a röhögött Józsi második a liga góllövőlistáján, a röhögött Kepa hozott már 5 clean sheetet. Török wonderkidet még nem is láttuk. Szerintem minden fronton esélyesek vagyunk, hiányos keret ide vagy oda.
A lőtt-és kapott gólokat pont ma nézegettem én is, a Vini-Józsi megjegyzéseddel is egyetértek.
Kepa-val nem. Vonalkapus, sok labdát elad, amiből óriási szerencse, hogy nem kapott több gólt a csapat, ahogy a múlt heti bajnoki első 30 perce is borzasztó volt védekezés szempontjából.
Viszont, ebben a csapatban óriási potenciál van, ami az elkövetkező években fog igazán kijönni.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. október 7., szombat 21:40
Joselu helyzetkihasznalasaban en is javulast varok (foleg labbal), de evek ota hianyzott nekunk egy ilyen klasszikus center aki igy tud helyzetbe kerulni a 16oson belul. Az o jateka es helyezkedese Judenak is rengeteget segit.wZoLee7 írta:Ezek igazak, de pl Joselu rettentő sok helyzetből lötte ezeket a gólokat, hasonlókért egy Higuaint meg korai Benzemat sokat világgá akartak kergetni. Kicsit javulnia kell ezen a téren. Nekem kicsit az a stat volt meglepő, hogy a támadásaink jelentős részét az első félidőben a jobb oldalon toltuk, Vini oldalát meg erősen hanyagoltuk. Ez lehet Mendy "érdeme" is mondjuk, de amíg 4-et lövünk kapott gól nélkül addig nem érdekelPad'em írta:
Aztán majd ha ezekről a helyekről is elhozzuk a pontokat mi lesz a kövi? Na majd a City?
Ennél impresszívebben nem tudom, hogy lehetne kezdeni egy szezont. Legtöbb lőtt gólt, legkevesebb kapott, van egy friss ballondor kaliberünk, Vini csak most lendül bele, a röhögött Józsi második a liga góllövőlistáján, a röhögött Kepa hozott már 5 clean sheetet. Török wonderkidet még nem is láttuk. Szerintem minden fronton esélyesek vagyunk, hiányos keret ide vagy oda.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 7., szombat 21:25
Ezek igazak, de pl Joselu rettentő sok helyzetből lötte ezeket a gólokat, hasonlókért egy Higuaint meg korai Benzemat sokat világgá akartak kergetni. Kicsit javulnia kell ezen a téren. Nekem kicsit az a stat volt meglepő, hogy a támadásaink jelentős részét az első félidőben a jobb oldalon toltuk, Vini oldalát meg erősen hanyagoltuk. Ez lehet Mendy "érdeme" is mondjuk, de amíg 4-et lövünk kapott gól nélkül addig nem érdekelPad'em írta:Aztán majd ha ezekről a helyekről is elhozzuk a pontokat mi lesz a kövi? Na majd a City?chronic írta:
Int break után megyünk rögtön Ramosékhoz és a katalánokhoz, oda tartogatjuk a negatív spirált.![]()
![]()
Ennél impresszívebben nem tudom, hogy lehetne kezdeni egy szezont. Legtöbb lőtt gólt, legkevesebb kapott, van egy friss ballondor kaliberünk, Vini csak most lendül bele, a röhögött Józsi második a liga góllövőlistáján, a röhögött Kepa hozott már 5 clean sheetet. Török wonderkidet még nem is láttuk. Szerintem minden fronton esélyesek vagyunk, hiányos keret ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 7., szombat 21:16
Aztán majd ha ezekről a helyekről is elhozzuk a pontokat mi lesz a kövi? Na majd a City?chronic írta:Int break után megyünk rögtön Ramosékhoz és a katalánokhoz, oda tartogatjuk a negatív spirált.realistahuni írta: A 11/10 önmagáért beszél, az is beszédes hogy nem rogytunk össze az atletico elleni vereség után, pedig nagyon adta volna magát hogy most bekerüljünk egy negatív spirálba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. október 7., szombat 20:20
Int break után megyünk rögtön Ramosékhoz és a katalánokhoz, oda tartogatjuk a negatív spirált.realistahuni írta: A 11/10 önmagáért beszél, az is beszédes hogy nem rogytunk össze az atletico elleni vereség után, pedig nagyon adta volna magát hogy most bekerüljünk egy negatív spirálba.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 7., szombat 20:16
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. október 7., szombat 20:04
A második góljánál jeleztem, hogy nem rossz a megy a meccs topicban.Realista24 írta: Vajon Kelemen barátunk ma elégedett Jude komaval?![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. október 7., szombat 19:46
Az lehet, hogy lesz, de ”eldőlni” nem fog tőle.Realista24 írta: Vajon Kelemen barátunk ma elégedett Jude komaval?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 7., szombat 19:23
Hiaba rug ma kettot, ha mezonyben nem tunik extranak!Realista24 írta: Vajon Kelemen barátunk ma elégedett Jude komaval?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 7., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. október 6., péntek 11:16
Jó ez így nekemLassan bele kellene irnod Bellinghamet a kezdodbe!
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. október 6., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 6., péntek 11:11
poronty írta:Plusz minden meccsen taknyosra szopat valakit 1v1-be, amiért rinyál a fórum állandóan, hogy ilyen játékosok már nincsenek manapság. Ráadásul úgy csinálja, hogy a fizikális képességei abszolút közepesek.Kvara egyébként jó játékos, nem az a szint mint amikor minden összejött, meg nem is az a semmi mint a mostani hullámvölgyében - a kettő között van az igazság.
Nem kell megvenni, mert nekünk ott van Vini a posztjára, de a gyerek felüdülés a mai fociban, és az is abszolút szimpatikus, hogy egy faszom Grúziából került elő a gyerek.
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. október 6., péntek 10:56
Plusz minden meccsen taknyosra szopat valakit 1v1-be, amiért rinyál a fórum állandóan, hogy ilyen játékosok már nincsenek manapság. Ráadásul úgy csinálja, hogy a fizikális képességei abszolút közepesek.Kvara egyébként jó játékos, nem az a szint mint amikor minden összejött, meg nem is az a semmi mint a mostani hullámvölgyében - a kettő között van az igazság.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 6., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 6., péntek 10:53
ferni írta: Ennyire nem kell leadni a szintet.... Egy jó szezon után és a tavasz végére csúnyán visszaestek, nem véletlen potyogtak ki a BLből is ne legyen már minden boldog-boldogtalan felsztárolva.
Amíg ment a szekér meg földbedöngöltek mindenkit is, akkor nagy sztár volt, ahogy beütött a szar és nem működtek a dolgok telejsen eltűnt a tag.
Tavalyi szezonban 28. fordulótól a 38.ig lett egy gólpassza és ennyi és idén se fergetes a grúz.
Pont ilyenkor kéne megmutatnia, nem mikor minden happy.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem