A FOCI az szerintem sokunknak ő, még akkor is ha hehito mindent megtesz hogy imádjuk kevésbé

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 7., szombat 22:34
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. október 7., szombat 21:53
Nem rosszból írta. De ez a műbalhé tényleg olyan csajos, le sem tagadhatná.szurkolo írta: Ha valakit zavar, hogy néha jövök és felteszek egy hírt, hát bocsi. Nekem nem létkérdés, hogy megosszak pár hírt. Nekem Ő volt a foci és az is marad.
Viszlát fiúk!
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 7., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. október 7., szombat 21:02
Ildi, pedig írhatnál többet!szurkolo írta:Ha ez nekem szólt, akkor elárulom, hogy kb 10 évig sehova sem írtam. Követem a csapatot, nézem a meccseket, hol tévén, hol élőben. Azt látom, hogy az egykori legendák topikokban valaki feltesz egy videót, aztán jön ugyan az a vita, ami már akkor is ment, amikor aktívak voltak. Kiajobbkimindenidők......stb. Ennek én nem látom értelmét. Ugyanazt elmondani újra és újra. Gondoltam néha nem árt az sem, ha a jelenről hoz az ember egy-egy hírt. Róla pedig az ember, ha figyeli a brazil focit, a brazil médián keresztül folyamatosan belebotlik.'shutterisland írta: off, de kivancsisagbol megneztem, 2014-es vb ota csak a ronaldo topicba irtal (egy kivetellel, ceronaldo) sehova mashova.
ez am a fanatizmus.![]()
Ha valakit zavar, hogy néha jövök és felteszek egy hírt, hát bocsi. Nekem nem létkérdés, hogy megosszak pár hírt. Nekem Ő volt a foci és az is marad.
Viszlát fiúk!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 7., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 7., szombat 20:40
Hehét látta már valaki élőben?Realista24 írta:Igazából egy hölgy.chronic írta: Ez a szurkolo faszi nem a hehe egyik accountja?
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. október 7., szombat 20:39
Hehéről se derült még ki,hogy melyik nemet gyengíti.Realista24 írta:Igazából egy hölgy.chronic írta: Ez a szurkolo faszi nem a hehe egyik accountja?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 7., szombat 20:36
Igazából egy hölgy.chronic írta: Ez a szurkolo faszi nem a hehe egyik accountja?
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. október 7., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 7., szombat 20:27
Ne csináld ezt velünkfilatáska írta: Ugyanitt, RaulReal kollégát várjuk vissza szeretettel!![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. október 7., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 7., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: szurkolo » 2023. október 7., szombat 20:02
Ha ez nekem szólt, akkor elárulom, hogy kb 10 évig sehova sem írtam. Követem a csapatot, nézem a meccseket, hol tévén, hol élőben. Azt látom, hogy az egykori legendák topikokban valaki feltesz egy videót, aztán jön ugyan az a vita, ami már akkor is ment, amikor aktívak voltak. Kiajobbkimindenidők......stb. Ennek én nem látom értelmét. Ugyanazt elmondani újra és újra. Gondoltam néha nem árt az sem, ha a jelenről hoz az ember egy-egy hírt. Róla pedig az ember, ha figyeli a brazil focit, a brazil médián keresztül folyamatosan belebotlik.'shutterisland írta: off, de kivancsisagbol megneztem, 2014-es vb ota csak a ronaldo topicba irtal (egy kivetellel, ceronaldo) sehova mashova.
ez am a fanatizmus.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 7., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 7., szombat 11:10
8 ev kemeny munka, de ekkora vagyonra szert teve, az nem is olyan hosszu ido, mindenki szeretne 8 ev utan nyugdijba menniSanti írta:A hírek szerint már 8 éve alkotnak egy párt, lehet, hogy az elején még benne volt, hogy az R9 név meg a lóvé miatt jött a csaj, de ennyi idő után is jól megvannak és most házasodnak, akkor én elhiszem, hogy igazi a dolog köztük, sok boldogságot neki.hehetheoriginal írta: Szegeny ember, tipik golddigger fejnek tunik ez![]()
![]()
De nem itelkezunk.
Off: azert meg lehet erteni, ha valaki csak egy adott jatekos topikjaba ir, hosszu evek ota pl paton kivul nekem sincs kedvencem sehol. (pato is ronaldobol eredeztetheto)
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. október 7., szombat 11:07
A hírek szerint már 8 éve alkotnak egy párt, lehet, hogy az elején még benne volt, hogy az R9 név meg a lóvé miatt jött a csaj, de ennyi idő után is jól megvannak és most házasodnak, akkor én elhiszem, hogy igazi a dolog köztük, sok boldogságot neki.hehetheoriginal írta: Szegeny ember, tipik golddigger fejnek tunik ez![]()
![]()
De nem itelkezunk.
Off: azert meg lehet erteni, ha valaki csak egy adott jatekos topikjaba ir, hosszu evek ota pl paton kivul nekem sincs kedvencem sehol. (pato is ronaldobol eredeztetheto)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 7., szombat 8:53
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 7., szombat 7:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 7., szombat 7:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 7., szombat 0:16
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem