a lapok aránya nem mutat róla reális képet.
kár, hogy nagyjából eldőlt a meccs már.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 24., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 24., vasárnap 14:51
Januárban játszik a Barca ellen a csapat. Kíváncsi vagyok, hogy ott mi lesz. Azért az még másfél hónap. Jó lett volna ha mostanában kerülnek össze velük, mert most szinte biztos, hogy pontokat veszítettek volna.El Unico írta:Vajon mikor pukkad ki az Atletico-lufi?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 24., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 24., vasárnap 14:16
Szerintem pont hogy Morata fog maradni mindenképpen. Jó ez így ahogy van. Coe állítólag most hosszabbított, Khedira meg Perezék szemében érinthetetlen (persze 40+ért eladható). Jesét még akár a tavaszra is kölcsön lehetne adni (ha a többiek egészségesek), máshol is szokás ilyet csinálni.Géci írta:Ez csak nálam egyszerű mint az 1x1?Jövőre Moratát el kell adni és Jesé lesz a csatár csere... Minden más változatlan ami a támadókat illeti... Ki tudja Coentrao és Khedira, hogy fog dönteni a nyár során
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 24., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 24., vasárnap 12:14
Nem is egy poszt. Ráadásul Koke már nem keveset rakott le az asztalra, míg Jesé...Jim írta:ezért kéne játszatni Jesét,
Kokénál tehetségesebb, és ő is hol tart már...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 24., vasárnap 12:02
Most már nem lenne jó ötlet odaadni másnak.Aztán jönne valami milliárdos csapat,letenné érre a pénzt,aztán baxhatnánk ezt is...Szerintem jobban járt volna, ha kölcsönadjátok egy spanyol középcsapatba, ahol állandó kezdő lehetne nagyjából... Madridban tényleg nem juthat egyszerűen annyi játéklehetőséghez, amennyire szüksége lenne. Bár ki tudja... Jöhetnek még sérülések, formaingadozások, meg hasonlók.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 24., vasárnap 11:58
Szerintem jobban járt volna, ha kölcsönadjátok egy spanyol középcsapatba, ahol állandó kezdő lehetne nagyjából... Madridban tényleg nem juthat egyszerűen annyi játéklehetőséghez, amennyire szüksége lenne. Bár ki tudja... Jöhetnek még sérülések, formaingadozások, meg hasonlók.morientes írta:Kellene kellene de hol...C.Ronaldo helyén nem.Bale helyén nem.Benzema formában van,ott se igazán...Tehát marad a kupa,ahol sztm alap lesz.És maradnak neki 20-25 percek a bajnokságban,talán...ez van sajnos...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 24., vasárnap 11:52
Kellene kellene de hol...Jim írta:ezért kéne játszatni Jesét,
Kokénál tehetségesebb, és ő is hol tart már...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. november 24., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 24., vasárnap 10:38
Tavasszal. Remélem.El Unico írta:Vajon mikor pukkad ki az Atletico-lufi?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 24., vasárnap 2:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 24., vasárnap 2:08
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. november 23., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 23., szombat 19:43
Eredmények.com:Anyaka írta:Vela 4 gól.Nem rossz meccs.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 23., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 12., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 11., hétfő 14:42
Elozo evekben igaz, hogy a barca nyert ellenuk, viszont a szuperkupan elegge megfogta oket az Atletico.Anis írta:Lehet hogy én vagyok ezzel egyedül (vagy még páran), de szerintem ez a bajnokság elment. 6 pont hátrány. Ha legyőznénk őket tavasszal is ott a 3 pont. De mitől olyan biztos hogy pont az Ateltico ellen vesztenek pontot? Tavaly 4-1 és 2-1 lett, előtte 5-0 és 2-1re nyertek a katalánok, azelőtt meg 2-1 és 3-0. szóval sztem sokan gondoltuk úgy az Atma elleni meccs előtt hogy majd talán ők vesznek el pontokat, de erősen kétlem. A Villarreal otthon viszont keményebb meccs lehet.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 11., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 12:36
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem