realbeckham írta: Nem birtad kiXavi munkassaga alatti masisasokrol volt szo. Azt hittem egyértelmű volt a téma. Felesleges a manchester játékosával Piquével jönni abból az időből.
Szerintem ha xavinak 3ev utan sikerulne a world class alapanyagokkal továbbvergődni végre a csoportból, szerintem látnánk még 15evest is a kezdőben. Mindig lehet fokozni. Ha továbbjut azért, ha kiesik akkor azért. Igy szokott kompenzálni, hogy lehessen pozitívumot belelátni, magyarázni. De fiatalok! Xavi használja a fiatalokat! Ugy van eloadva, mintha semmelyik edző nem lenne erre képes. Még akkor is használja őket, mikor első bl meccsén összeszarja magát a 67.wonderkid, 10 éven belül. Mert ez a filozófia.
Ahogy tegnap fujtak a sporik, szerintem most meglesz.
Xavi , mint edző nekem sem kedvenc. Viszont a kényszer szülte helyzetet eddig jól kezeli. Bajnoki cím nyitásnak szerintem nem rossz, főleg hogy nem mi voltunk az esélyesek.
Nálatok is van utánpótlás, miért nem használja az edző őket?
Xavi hozzá sem nyúlt volna a nagyrészéhez, ha lenne pénz , de mivel nincs így kényszerből meglépte és jól sült el. Balde, Yamal sem sült be , sőt tízen pár évesen fontos tagokká váltak. Kaptak egy esélyt és kihasználták. Ennyi az egész.
Senki nem mondta, hogy semelyik edző nem használ fiatalokat.
Red Bull Salzburg, Dortmund, Ajax is rengeteg fiatalt használ és használt.
Viszont az nevetséges, hogy emiatt is Xavi és a Barca van ekézve , mert van használható utánpótlás.