Dupla D írta:szerintem nem kell elsietni Casemiro játszatását. Isconak több játékpercre van szüksége. Modric nálam teljesen alap. Casemiro meg a következő pár két meccsen kapjon kétszer 30 percet, a kupában meg már mehet kezdőként, és meglátjuk hogyan teljesít úgy. ha most bedobnánk a mélyvízbe szoktatás nélkül, akkor nem fog jó teljesítményt hozni egész meccsen. itt van az egész szezon előtte, hogy kiderüljön, hogy jobb-e mint szeretett hercegünk.
egyébként rajta azt érzem, hogy sokkal látványosabban játszik, mint Khedira, de közel sem olyan stabil, ami a tapasztalat és a játékhiány miatt van. de mondom. ez a fiatalsága és meccshiány miatt van. ha megkapja a lehetőségeket, akkor nagyon jó lesz a srác.
Én is így látom. Be kell építeni mindenképp, de badarság volna egyből kezdőbe dobni. Viszont csereként kapja meg szépen a szükséges játékperceket. Aztán idővel mehet kezdőbe is, ha tényleg úgy teljesít hosszabb távon. (Csak ugye az a baj, hogy láttuk Jesénél is, hogy nem kap folyamatosan lehetőséget, pedig csereként beállva rendre jól teljesít. Ha jól emlékszem meglőtte a gólját a barca ellen, és utána keretbe sem került. Nem mondom, én hogy kezdőnek kellene lennie, de a 15-20 percet megérdemelné meccsenként.)
Meg ugye ott a kupa, ahol játszatnám őt, de Jesé, Morata is kezdő lenne nála, sőt még Nachonak is adnék lehetőséget, mert szegényt még nem láttuk. De az utolsó bl meccs is ilyen volna nálam. És ott azért mégse spanyol 3-as az ellen.