És ők is reggelig lovagoltak rajtad?istimester írta: https://rtl.hu/kulfold/2023/10/04/13-fi ... las-borton
Én mindig csak összehugyozott csövesekkel talalkoztam![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 5., csütörtök 12:07
És ők is reggelig lovagoltak rajtad?istimester írta: https://rtl.hu/kulfold/2023/10/04/13-fi ... las-borton
Én mindig csak összehugyozott csövesekkel talalkoztam![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. október 5., csütörtök 11:39
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. október 5., csütörtök 1:16
Mégis mi lenne? Az emberek többsége sekélyes, informálatlan, együgyű, mindemellett a szándék sincs meg bennük arra, hogy ezen javítsanak. Nem ők a hibásak azért, mert joguk van számos országban a közügyekbe beleszólni, pusztán amiatt, mert léteznek. Az ilyen rendszerek a meritokratikusság teljes antitézisei; nem lehet érdemelvű egy olyan mechanizmus, ahol a közügyekben való részvételt nem kell kiérdemelni. Felesleges minden hasonlót elvárni, az M1 csak egy reality check a sok közül.gutihaz14 írta: mi lesz a 3 millió okossal akik az m1-en es az oriasplakaton latottakat is siman beszopjak hat meg ha AI is hulyiti oket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 4., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. október 4., szerda 21:10
Kiről terjesztették?Csabi írta:nálunk múlt héten, a választások előtt 1 héttel bedobtak egy ellenzéki politikusról egy deepfake hanganyagot, amiben "azt mondja", hogy a sör árát jócskán meg kell emelni, mert abból lesz nagy bevétele az államnak.Realista24 írta: Terjednek am az AI deepfake-es cuccok...felelmetes.
irdatlanul sok helyen átvették, mert a hang tényleg az övé volt, csak nem ő mondta.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. október 4., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 4., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. október 4., szerda 20:03
Pont ilyenem van. Bézs színű.Süti írta: Srácok, valakinek van esetleg JÄRVFJÄLLET IKEA-s széke? Ha igen, akkor milyen hosszabb távon üldögélni benne? Nekem is upgradelni kellene az alsópolcos székemet, mert érzi a hátam, de nem szeretnék egy havi fizut elverni rá.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. október 4., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 4., szerda 10:36
Az komoly...de meg is lehet forditani. Majd a sok hazudozo - maradjunk naluk - politikus konnyen tud ezzel takarozni. Nem en mondtam, nem en voltam, nem en vagyok a felvetelen, ahogy az ereszen csuszok lefele.Csabi írta:nálunk múlt héten, a választások előtt 1 héttel bedobtak egy ellenzéki politikusról egy deepfake hanganyagot, amiben "azt mondja", hogy a sör árát jócskán meg kell emelni, mert abból lesz nagy bevétele az államnak.Realista24 írta: Terjednek am az AI deepfake-es cuccok...felelmetes.
irdatlanul sok helyen átvették, mert a hang tényleg az övé volt, csak nem ő mondta.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 4., szerda 9:30
nálunk múlt héten, a választások előtt 1 héttel bedobtak egy ellenzéki politikusról egy deepfake hanganyagot, amiben "azt mondja", hogy a sör árát jócskán meg kell emelni, mert abból lesz nagy bevétele az államnak.Realista24 írta: Terjednek am az AI deepfake-es cuccok...felelmetes.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 4., szerda 7:40
Komoly szakember, peldaul? En ismerek egy par komoly szakembert, akik jo tiz evekkel elore gondolkodtak mar 20 eve is, es egyiktol sem hallottam meg.kiserik írta:Baromi érdekes téma, és nagyon sok komoly szakember azt mondja, hogy reális esély van rá nagyon hamar.Realista24 írta:
Akkor azt mondom, kapcsold ki a Terminatort![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 3., kedd 20:54
Baromi érdekes téma, és nagyon sok komoly szakember azt mondja, hogy reális esély van rá nagyon hamar.Realista24 írta:Akkor azt mondom, kapcsold ki a Terminatortkiserik írta:
És ha azt mondom, hogy nagyon nagy az esélye, hogy a nem is távoli jövőben a visszaéléshez, manipuláláshoz ember sem kell majd?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 20:51
Akkor azt mondom, kapcsold ki a Terminatortkiserik írta:És ha azt mondom, hogy nagyon nagy az esélye, hogy a nem is távoli jövőben a visszaéléshez, manipuláláshoz ember sem kell majd?Realista24 írta:
Alapvetoen ez lenne a normalis, de tudjuk jol, hogy emberek vagyunk, aki ma fejleszt, holnap visszael vele, vagy majd eleg ha csak gyanut ebreszt a hasonlosaggal, hanggal, keppel, barmivel es maris kesz egy teves biroi itelet.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 3., kedd 20:47
És ha azt mondom, hogy nagyon nagy az esélye, hogy a nem is távoli jövőben a visszaéléshez, manipuláláshoz ember sem kell majd?Realista24 írta:Alapvetoen ez lenne a normalis, de tudjuk jol, hogy emberek vagyunk, aki ma fejleszt, holnap visszael vele, vagy majd eleg ha csak gyanut ebreszt a hasonlosaggal, hanggal, keppel, barmivel es maris kesz egy teves biroi itelet.zsuninnyo írta:
Ez nem igy mukodik. Vajon miert nem kerult senki sem bortonbe eddig akinek mondjuk digitalisan odaraktak az arcat valahova? A technologia mar regen megvan, ahogyan az ellenszer is, mert az emberek, akik ezt fejlesztik nem annyira "butak" mint sok masik ember a bolygon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 20:40
Alapvetoen ez lenne a normalis, de tudjuk jol, hogy emberek vagyunk, aki ma fejleszt, holnap visszael vele, vagy majd eleg ha csak gyanut ebreszt a hasonlosaggal, hanggal, keppel, barmivel es maris kesz egy teves biroi itelet.zsuninnyo írta:Ez nem igy mukodik. Vajon miert nem kerult senki sem bortonbe eddig akinek mondjuk digitalisan odaraktak az arcat valahova? A technologia mar regen megvan, ahogyan az ellenszer is, mert az emberek, akik ezt fejlesztik nem annyira "butak" mint sok masik ember a bolygon.Faust írta: En azt “varom”, mikor kuldenek pl bortonbe igy valakit, hogy valami buntenyrol keszul videofelvetel, ahol x-re y arca van deepfakelve.
Tiszta Philip K. Dick vilag jon, ilyen technologia ennyi buta emberrel a bolygon…
HozzászólásSzerző: cart » 2023. október 3., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 3., kedd 17:51
Ez nem igy mukodik. Vajon miert nem kerult senki sem bortonbe eddig akinek mondjuk digitalisan odaraktak az arcat valahova? A technologia mar regen megvan, ahogyan az ellenszer is, mert az emberek, akik ezt fejlesztik nem annyira "butak" mint sok masik ember a bolygon.Faust írta: En azt “varom”, mikor kuldenek pl bortonbe igy valakit, hogy valami buntenyrol keszul videofelvetel, ahol x-re y arca van deepfakelve.
Tiszta Philip K. Dick vilag jon, ilyen technologia ennyi buta emberrel a bolygon…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 17:10
Biztos ertenem kene.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 3., kedd 17:09
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem