dzsi91 írta:
Amúgy, hogy kicsit rólunk is legyen szó én tartom, hogy ha bellingem és vinidzsí egyszerre lesz topformában tavasszal bl esélyesek vagyunk. Eddig azért parádé ez a 10meccs 9 win amit hoztunk ahhoz képest ahogy temetve van a keret meg Ancelotti
Én is így érzem. A City nyilván kiemelkedik de utána a Bayernnel simán ott vagyunk/leszünk. Mást nem érzek esélyesnek, max az Arsenal lehetne arra jó, hogy kiverje a Cityt de utána meg kiesnének a Porto ellen. Már ha abszolválják a csoportot. Barca kérdőjel, de szerintem találkoznak egy szervezett védelemmel és annyi lesz Xavinak.
Megvannak a mi keretünk hiányosságai, de rohadt jó látni ezt a fiatal magot mennyire kijön egymással és ahogy összetartanak. Potenciál az egekben, rutin sem lehet kérdés. Jót érzek. Persze egy könnyebb sorsolás se jönne rosszul tavaszra végre valahára.
Na meg egy jobbhátvéd télen de ekkorát nem álmodok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"