HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 4., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 4., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 4., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 4., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 4., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 4., szerda 21:02
Mondmeg rivaldo1234nek meg a 3 másik accountjának, hogy egy Ramos öngóllal nyertek péntekenrealbeckham írta: Továbbra is flipper gólokat rugunk és makkal nyertünk, mint a berlin ellen, viszont Judeot dicserik odaát és hatalmas fogásnak tartják.
![]()
Szerintem Porto ellen meleg lehet nekik.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 4., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 4., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 3., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. október 3., kedd 13:34
Szerintem jó példa. Mindigis voltak ilyen maffiamódszerek, pl amikor a favoritra amúgyis mondjuk 70% esélyt adnak, hogy nyer, de azért tesznek lépéseket a 100% bebiztosításáért és ha kell, akkor belenyúlnak a dologba. Lehet, hogy 10-ből 9x simán nyer segítség nélkül, de mondjk 1x meleg a pite és bele kell nyúlni. Szerintem egyértelmű, hogy mind a 10 esetben bűncselekmény történt nem csak abban az egyben, amikor tevőleges lett, mert az összesre meg lett kenve a megfelelő ember.Torquemada írta: Ezzel jönnek mindig, hogy mutassunk egy olyan mecset, stb.
Ez nem tudom, jogilag vagy akárhogy miért feltétele egy bizonyított korrupciós kísérlet esetében a büntetésnek.
Képszerűen: kicsit erős, de ha mondjuk felbérelek egy bérgyilkost, az elveszi a pénzt, de a feladatot mégsem akarja vagy nem tudja elvégezni, és én lebukok, hogy megbíztam, akkor nem vagyok büntethető, mert nincs sehol hulla ? Érdekes lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 3., kedd 13:29
Van ezer ra utalo jel. Ennyiszer nem lehet tevedni egy csapat iranyaba.Torquemada írta: Ezzel jönnek mindig, hogy mutassunk egy olyan mecset, stb.
Ez nem tudom, jogilag vagy akárhogy miért feltétele egy bizonyított korrupciós kísérlet esetében a büntetésnek.
Képszerűen: kicsit erős, de ha mondjuk felbérelek egy bérgyilkost, az elveszi a pénzt, de a feladatot mégsem akarja vagy nem tudja elvégezni, és én lebukok, hogy megbíztam, akkor nem vagyok büntethető, mert nincs sehol hulla ? Érdekes lenne.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 3., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. október 3., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 11:19
Es hogy pont a birok miatt buktak egy bajnoksagot, olvastamPad'em írta: Azt is mondta, hogy mutassunk csak egy jelenetet ahol Barca javára fújtak el valamit![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 3., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 3., kedd 8:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 3., kedd 0:20
Kevin-Prince Boateng: “Who did I support? Hertha Berlin where I was born and sorry Barcelona fans will hate me now but then Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 2., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 2., hétfő 13:39
Ja, nyilvánvaló, hogy Tebas is partner az egész simliben különben már lesorolták volna őket rég a negyedosztályba.Realista24 írta:Az hagyjan, de a liga szerint minden rendben van.Pad'em írta: Ugye 200 millkáért adták el ezt a Barca Studiost. Legalábbis ez lett beküldve a ligának, emiatt tudtak regisztrálni játékosokat. Na most az egyik cégnek a vezetője aki papíron ennek az összegnek a felét vagyis 100 milliót állt lenyilatkozta, hogy ő mindössze 10 milliót fizetett ki és ezzel teljesítette a szerződést![]()
Persze eddig is tudtuk, hogy kamuk ezek az 'economic lever'-ek, de annyira nem is titkolják. Szánalmas és a csalással összetákolt kerettel vitték is a bajnoki címet.
Vidi:
https://twitter.com/AthleticXtra/status ... GJYZw&s=19![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem