Persze eddig is tudtuk, hogy kamuk ezek az 'economic lever'-ek, de annyira nem is titkolják. Szánalmas és a csalással összetákolt kerettel vitték is a bajnoki címet.
Vidi:
https://twitter.com/AthleticXtra/status ... GJYZw&s=19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 1., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 1., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 1., vasárnap 19:11
nem vagyok benne biztos.rodrigo ennél jobb nem lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 1., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 1., vasárnap 17:31
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. október 1., vasárnap 17:25
Jobbnak indult maximum, de már Ferran Torres-nél se jobb kb.hehetheoriginal írta:hoznámRealista24 írta:
Barcelona hope that Ansu Fati plays well at Brighton this season so that he increases his market value. The club plans to sell him permanently once he returns from the loan.
(Source: @sport )
rodrigonál jobb.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 1., vasárnap 15:59
hoznámRealista24 írta:Barcelona hope that Ansu Fati plays well at Brighton this season so that he increases his market value. The club plans to sell him permanently once he returns from the loan.TakiLaci2023 írta:
Szerintem meg pont őt kell elengedni. Mióta visszajött a sérülésből semmilyen javulás nem látszik a játékán. A többiekből még bármi lehet, nagyon fiatalok. ( ansu is, de nála nem érzem az előrelépést egyáltalán)
(Source: @sport )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 1., vasárnap 15:57
Barcelona hope that Ansu Fati plays well at Brighton this season so that he increases his market value. The club plans to sell him permanently once he returns from the loan.TakiLaci2023 írta:Szerintem meg pont őt kell elengedni. Mióta visszajött a sérülésből semmilyen javulás nem látszik a játékán. A többiekből még bármi lehet, nagyon fiatalok. ( ansu is, de nála nem érzem az előrelépést egyáltalán)'shutterisland írta: de fatit nem irnam meg le vegleg attol fuggetlenul, hogy a serulesek visszavetettek, hatha ez a kolcson jol sul majd el.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. szeptember 30., szombat 16:37
Mehetnek a másodosztályba…Pad'em írta: Mennyi finomság volt azért itt az évek alatt. Ennyi év után is felbasz egy-kettő. Mascherano te mocsok![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. szeptember 30., szombat 13:47
Pedri nem masia neveles ot azert nem irtam, neki a tehetsege megvan, a teste viszont egyelore akadalyozza. Gavinak szerintem rengeteg hianyossaga van, amit egyelore a nagy mezonymunkaval igyekszik kompenzalni, viszont egyreszt ott en komoly mentalis problemakat latok, masreszt ha mar ennyi idosen ilyen nagymerteku terhelesnek van kiteve a teste az kiegeshez fog vezetni hosszu tavon. Yamalt meg meglatjuk, de en egyelore max egy Raphina szintet latok benne.'shutterisland írta: alapvetoen egyetertek a hirtelen felkapott es tulhypeolt dologgal, de fatit nem irnam meg le vegleg attol fuggetlenul, hogy a serulesek visszavetettek, hatha ez a kolcson jol sul majd el.
illetve rajta es balden kivul pedri, gavi es yamal is kompatibilis szerintem mas jatekrendszerekkel, legalabb is techinkai alapkepzettseg mellett munkabirasban es sebessegben sincs veluk kifejezetten problema.
naluk szerintem az a fo kerdes, mint tobb korabbi tehetsegunknel, hogy kepesek e fejlodni 20+ utan is vagy ez a peakjuk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 30., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. szeptember 30., szombat 13:19
Szerintem meg pont őt kell elengedni. Mióta visszajött a sérülésből semmilyen javulás nem látszik a játékán. A többiekből még bármi lehet, nagyon fiatalok. ( ansu is, de nála nem érzem az előrelépést egyáltalán)'shutterisland írta: de fatit nem irnam meg le vegleg attol fuggetlenul, hogy a serulesek visszavetettek, hatha ez a kolcson jol sul majd el.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 30., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. szeptember 30., szombat 11:27
Ezek a jatekosok sokkal jobbnak tunnek ebben a jatekrendszerben, amit gyerekkoruk ota ismernek es jatszanak, mint amilyenek valojaban. Bojan, G dos santos, fati, puig, nico stb. egy nagy adag marketinggel megtolva mar mind ki lett kialltva az uj messinek/iniestanak es latjuk mire vittek eddig. A jelenlegi barcabol nalam egyedul Balde az akibol tenyleg lehet klasszis szintu la masia neveles, a tobbi hosszu tavon spanyol-angol kozepcsapatokban fog tengodni.realistahuni írta: Btw, ez a Fermin gyerek is kurvajó lesz ha nem teszik tönkre a sérülések.
Nagyon dob a gép nekik akadémia és igazolások terén egyaránt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. szeptember 30., szombat 10:21
Most nem tört ketté senkit?TakiLaci2023 írta:Jól játszott, de nekem gavi játéka volt brutál. Mindenhol ott van, hajt az egész meccsen, egyre jobb.realistahuni írta: Btw, ez a Fermin gyerek is kurvajó lesz ha nem teszik tönkre a sérülések.
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. szeptember 30., szombat 10:15
Jól játszott, de nekem gavi játéka volt brutál. Mindenhol ott van, hajt az egész meccsen, egyre jobb.realistahuni írta: Btw, ez a Fermin gyerek is kurvajó lesz ha nem teszik tönkre a sérülések.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. szeptember 29., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 29., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 29., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 29., péntek 22:43
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem