Én maradtam le valamiről, vagy kevered valakivel Jarnot, de szerintem nem volt bennehehetheoriginal írta:sztem tragedia a film, sokkal jobb forgatokonyvet is lehetett volna.GRAN TURISMO: Na, ez igen! Így kell, és így lehet játékról + életrajzról filmet készíteni autós témában. Talán néhol túlment a hatásvadászat, de összességében kifejezetten jó móka, egy nagyon jó David Harbour-ra megspékelve.
pozitiv, hogy ha mar ez a tema, pl egy jarno opmeer mellekszerepet kapott benne, nem sajnaltak a penzt, már eleve az autok, pályák bérlése, plusz a forgatás költsége gondolom nem 5 peso volt, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni, túl gagyi gyerekes, ilyen csütörtök délelőtti matiné feelingje volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen a szinten SIM racingben kb tizedek döntenek, de a filmben nyilván behoz 6 másodpercet a 2.hoz képest és meg is előzi....persze minden futamot célfotóval nyer meg kb..aztán az első profi futamon 4. helyről egyértelműen kilökik, valóságban szét lenne sztárolva, filmben meg elhordják mindennek..