Ha olyan focisták akiket elhiszel, akkor egy ilyen gól azonnal kapná a zseni jelzőt.
Amúgy abszolút képességbeli különbség miatt, rögtönözve szétszedték az ellenfél rossz védekezését a középkezdés után.
grundfoci

HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 30., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 13:19
Ebben a tamadasban 2 kulcsmomentum van, valverde jobboson valo elfutasa, aztan az erkezes a 16 os bal szelere lőni.Halfkey írta: Ne keverjük már össze azt, hogy a gyerekek 7 éves koruk óta végeznek passz gyakorlatokat amiken vannak fix elmozgások, azzal hogy mi az edzői taktikai koncepció.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 30., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. szeptember 30., szombat 13:11
Akkor nézd meg, hogy miért nem jutott védő a végén. Thcou, Carvajal és Fede és a (hőn áhított) háromszögek környékén kell keresgélni.hehetheoriginal írta:Errol beszelek. Ez az egesz egy sokszor edzesen akar vedok nelkul agyongyakorolt cucc, a labdajaratas, es a megfelelo poziciokba elfutasok es bemozgasok.kiserik írta: https://twitter.com/YashRMFC/status/1703697347522572799
A sokat szidott Valverde játéka (és az egész támadás) betanított sablon, vagy ösztönös grundfutball?
Sztem egyertelmu a dolog, direkt celfutball, es nem a haromszogelos kisjatekokkal, cselekkel, diniz modra van felbontva a vedelem, hanem full pozicios jatek, es egyszeruen az erkezore nem jutott vedo a vegen. (Mint a teljes veglet gvardiola focijaban, ahogy mar kismillioszor irtam, csak ott még jobban latszik ez, mert ok csak ezt csinaljak)
Ezt nekem foleg ebbol a szogbol nezve senki se fogja bemagyarazni, hogy nem egy a nyaron az usaban szenne gyakorolt tamadasepites volt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 30., szombat 13:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 13:01
Errol beszelek. Ez az egesz egy sokszor edzesen akar vedok nelkul agyongyakorolt cucc, a labdajaratas, es a megfelelo poziciokba elfutasok es bemozgasok.kiserik írta: https://twitter.com/YashRMFC/status/1703697347522572799
A sokat szidott Valverde játéka (és az egész támadás) betanított sablon, vagy ösztönös grundfutball?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. szeptember 30., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 30., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 30., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 11:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 30., szombat 11:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 30., szombat 11:17
Ez így van, végre valakiHalfkey írta:
A sablonok nem ilyenek (miro kedvéért mondom hogy nem én ültem az öltözőben, csak az All or Nothingon keresztül volt szerencsém hallgatni Pep mestert meg lego fejű kis padavanját, nem személyesen), hanem ott a tábla, és rajzolgatják nekik hogy ha ezt meg ezt a pozíciót látod megtörténni a pályán, akkor ott felszabadul egy passzsáv, azt keresd. Józsi, te meg ilyenkor ide fussál hogy felszabaduljon hely. Ha viszont kivált rád a DM, akkor meg azt jelenti hogy inkább oda kell futnod. Stb.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 30., szombat 10:55
Pato, Ganso, Lucas Mourahehetheoriginal írta: pato-ganso-neymar-lucasmoura meccsen az usa ellen is ott voltam, aztan ott lett vege, hogy patot nem vittek ki egy vb-re se...meg dunga lett az edzo
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 10:36
Ujabb fail pucika. Lassan mar nincs hely az arcodonmero írta:Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat![]()
nemzetközi klubfocit amit adott a Tv, meg beletekertél néhány felvételbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 30., szombat 10:06
Ha eg blöff akkor 15 éve tart nalamero írta:Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat![]()
nemzetközi klubfocit amit adott a Tv, meg beletekertél néhány felvételbe.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 30., szombat 10:05
Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokatmero írta: Vagy nem volt jobb a régi foci, sőt jelentősen élvezhetetlenebb a mai meccsekhez képest. Csak a nosztalgia szépíti meg az emlékeket, mint renegteg más embernél. Plusz az összevagdosott videókon a régi focistákról csak a sikeres megmozdulások vannak bevágva.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 30., szombat 9:54
Igen, pont erre gondolok, ez a legtöbb csapatnál akkor jön elő mikor nincs semmi ötlet, nem azért mert ez van nyomatva. A sokat szidott ‘újhullámosoknál’ pl ugye nem is szokott ez lenniallandoan minden tamadas abbol all, hogy sok oldalpassz utan kiforgatjuk teljesen szelre, ha van binicius akkor rafut a ladbaval a vedore, aztan altalaban elveszti, vagy jon valami befüfölt szar beadas
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem