Ujabb fail pucika. Lassan mar nincs hely az arcodonmero írta:Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat![]()
nemzetközi klubfocit amit adott a Tv, meg beletekertél néhány felvételbe.

Tudod van internet.
Elerhetoek retro meccsek, spanyol, orosz mittudomenmilyen forumokrol, (mar reg nem foglalkoztam vele, gondolom nagy reszuk megszunt,pl rojadirecta.es, valakinek megvan, feltolti, leszedem,pihen a külső vinyon, mikor felbasz ez a sok mai nyomorult szerencsetlen, akkor megnezek 1-2 meccset, viszem magammal a kriptaba. pl egy brazilia-barcelona 100 eves a tobbmintegyklub barimeccs, vagy inter bajnokik, uefa kupa meccsek mikor ronaldo ott jatszott (mikor maskor bazmeg

Szoval de.
Kepben vagyok, de meg a 90es evek eleji sztarmilanjaval vagy a 80as evek napolijaval is, mert tudod ezeket a meccseket is a sok masik mellett be lehet szerezni, nem kell hozza elni es eloben nezni a tv-ben geci 2023-ban

Eleve 2023ban ki nez meg tevet

Es pont ezek alapjan mondom es tartom magam, hogy alltime no1 ronaldo, no2 maradona, mindenki mas hatul csattog.