Egyetértek.realistahuni írta:Ezek modern gólörömök nagyon csövesek.
Kívétel Jude gólöröme. Az epikus szerintem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 1., vasárnap 13:20
Egyetértek.realistahuni írta:Ezek modern gólörömök nagyon csövesek.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. október 1., vasárnap 13:05
Ezek FUTon szocializált játékosok, innen ez egyre rosszabb leszrealistahuni írta:Ezek modern gólörömök nagyon csövesek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 1., vasárnap 12:54
Ezek modern gólörömök nagyon csövesek.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 1., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 1., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. szeptember 30., szombat 14:55
A kölcsönökkel nagyjábòl kèpben vagyok, de ennek a city groupnak van kb. 30csapata, lehalásszák az összes top tehetsèget ès akik a legjobbak, azok vègül a cityben kötnek ki.wZoLee7 írta:kb minden spanyol bajnokin van az ellenfélbe valaki akit kiszórtunk, rendre be is köszön, nem kell többreeed_ati írta: Most olvasom, hogy a girona is a city group tagja..
Azt tudtam, hogy nekik vannak ilyen kiscsapataik, ahová kiszòrják a fiatalokat fejlődni..
Nekünk is vannak ilyenek?, mert erről nem olvastam sehol..
Lehet nem lenne rossz elmenni ebbe az irányba is, egyrèszt, hogy ne kerüljünk lèpèsbátrányba, másrèszt meg a castillábòl nem sok hasznunk származott az utòbbi időkben..![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 30., szombat 14:27
kb minden spanyol bajnokin van az ellenfélbe valaki akit kiszórtunk, rendre be is köszön, nem kell többreeed_ati írta: Most olvasom, hogy a girona is a city group tagja..
Azt tudtam, hogy nekik vannak ilyen kiscsapataik, ahová kiszòrják a fiatalokat fejlődni..
Nekünk is vannak ilyenek?, mert erről nem olvastam sehol..
Lehet nem lenne rossz elmenni ebbe az irányba is, egyrèszt, hogy ne kerüljünk lèpèsbátrányba, másrèszt meg a castillábòl nem sok hasznunk származott az utòbbi időkben..
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 30., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. szeptember 30., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 30., szombat 10:05
te vagy a football megmentője, te pojácaRealista24 írta: Javier Tebas: "Florentino is a very selfish man, an extremist, he thinks his club is La Liga's saviour, I don't listen to him. On the other hand, Laporta is a very fun guy."
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 30., szombat 9:45
Opponent watch: Girona have the highest win percentage (50%) against Real Madrid, than any other club in top flight history.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. szeptember 30., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 30., szombat 8:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 30., szombat 7:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 30., szombat 7:25
Majdnemhehetheoriginal írta:Realista24 írta:
Ott van Ramos, majd megoldja.![]()
Instant piros+tizi![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 29., péntek 21:03
Kvaracskélia teljesen eltűnt úgy kb január-február óta. Féltávig a Napoli legjobb embere volt, aztán szépen lassan leeresztett, azóta alig produkál valamit.raul 4 ever írta: Kvara sérülten kezdte a szezont, de aztán szépen jönnek fel.
RudiDzsí szereti, ha focizik a csapata, én nem tudok dönteni... Ez most 2 nagy meccs.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. szeptember 29., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 29., péntek 20:56
Kicsit nehezebben indultak, Kvara sérülten kezdte a szezont, de aztán szépen jönnek fel.florentino007 írta:Hát ez a Napoli már messze van a tavalyitól, sztem velük kevesebb gondunk lesz. Ramosek ma meg úgyis pcsán rúgják a maffiát úgyhogy a legnagyobb katalán csapat miatt se kell izgulni holnap.p.csabi1 írta: Holnap nagyon kemény meccs lesz nem lennék meglepődve ha kikapna a csapat.
Kedden meg Nápolyban BL az sem lesz sétagalopp.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 29., péntek 20:55
Pénzt megkapja, neki ez a lényeg. Olyan mint Steve, ha be kéne járnia a pályára 1 hónap alatt már hisztizne hogy nincs ideje hehe privát tartalmaira reccsinteniSzB írta: Mariano Sevillában is szokja a padot.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. szeptember 29., péntek 20:53
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem