A pillanat, amikor az focista lelkebe beletaposnak (duplan).miro. írta:Ex?Realista24 írta:
A pillanat, amikor az ex-focista lelkebe beletaposnak.![]()
30 vagyok,de azert van meg 5 evem.
2 jo,3 rossz.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 29., péntek 8:23
A pillanat, amikor az focista lelkebe beletaposnak (duplan).miro. írta:Ex?Realista24 írta:
A pillanat, amikor az ex-focista lelkebe beletaposnak.![]()
30 vagyok,de azert van meg 5 evem.
2 jo,3 rossz.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 29., péntek 8:11
Ex?Realista24 írta:A pillanat, amikor az ex-focista lelkebe beletaposnak.miro. írta:
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 29., péntek 8:04
miro. írta:“ A játékosok tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a rotáció. Igyekszem megfelelően forgatni a keretet, ezt a lehető legjobban kell alkalmaznunk a következő meccseken. Ez nem is változik a következő válogatott szünetig, mivel a játékosok fáradtsága nagy jelentősséggel bír és nagyon sok a sérülés ebben az időszakban. “ferni írta:
Előző szezonban az Espanyolban Joselu az 1. fordulótól kezdve a 19. fordulóig végigjátszott minden egyes bajnokit, sose cserélték le.
Megsérült, kihagyott 3 meccset, majd a 4.-en kapott 19 percet, onnantól kezdve a 24. fordulótól a 37. fordulóig megint csak végigtolta csere nélkül, pont mint az elején.
Utolsóban nem játszott megint, mert már kiestek. Tavasszal volt válogatott meccseken is, kupameccseken is játszott, hagyjátok már ezt a hülye dumát, hogy pihentetni kell
Percei a bajnokságban eddig: 10, 9, 72, 90, 62 és most 45, BL-ben 90 perc.
Kétlem, hogy ki lenne fingva, ha az előző szezonban képes volt csere nélkül letolni az egész szezont.
Miro meg Carlo gondolja igy.
Az olasz nem nezi a transfermarktot mi?
Vagy csak eszrevette,hogy 3 het alatt 7 meccset kell jatszani,es nem az a fontos,hogy 36 meccset jatszol le ca 10 honap alatt.
Bar biztos ez Joselura nem igaz,aki 33 eves.
Az okoskodas mi,nezegesd a transfermaktot tovabb.
Annyira tudtam,hogy lefogja nyilatkozni. Csak a vakoknak nem vilagos ez. Az meg van sok ugy latszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 29., péntek 7:25
A pillanat, amikor az ex-focista lelkebe beletaposnak.miro. írta:
Pont annyira amennyire tőled.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 29., péntek 0:49
En csak kerdeztem valamit toled. Kivancsi voltam a velemenyedre,de valaszt nem kaptam.Halfkey írta: Pont annyira amennyire tőled.
Azért annak ellenére hogy nem futottunk be futball karriert, azért a józan paraszti eszeld használd, és figyeld meg hogy jobban megy idén Viniciusnak vagy rosszabbul. Kijött egy beszélgetés, hogy Ancelottival nincsenek közös nevezőn vagy nem jött ki?
Ezek alapján a fórumon szinte mindenki másnak teljesen egyértelmű hogy változott a szerepe és ez (legalábbis egyelőre) kevésbé fekszik neki mint a tavalyi, de ezek szerint te még mindig kötöd az ebet a karóhoz hogy nem így van. De pakold tovább szorgosan a mínuszokat, attól majd igazad lesz![]()
Pont annyira amennyire tőled.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 29., péntek 0:14
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 22:25
Magyarazd akkor el,hogy mit jelent pontosan,ha egy edzo azt mondja neked,hogy szabadabban jatszhatsz,mint ami a tablan,a formacioban van. Ugyis mondhatjuk,hogy ne tartsd a pozicios jatekot.Halfkey írta: Nemtudom milyen párhuzamos univerzumban élsz ha ezt önigazolásnak veszed. Pont itt robbant az élő bizonyíték hogy megváltozott a szerepe és nem tud hozzá igazodni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 28., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 22:08
Ooomm Tenyleg.Halfkey írta:Omm miro, lehet megkopott a memóriám, de nem te nézted az előszezont heatmapen?Ne TM-en nezd a futballt. Onnan nem fogsz soha erteni hozzaErős oltás ez azután.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:30
Omm miro, lehet megkopott a memóriám, de nem te nézted az előszezont heatmapen?Ne TM-en nezd a futballt. Onnan nem fogsz soha erteni hozza
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 28., csütörtök 17:38
Ha jól veszi le, jól vezeti, jól jön ki neki lövésre az ütem, miközben a kapus jól jön ki a kapujából, összejöhett volna egy 2-3 tizedes xg.h3x0r írta: [
https://bbbbb.koravidclub.com/embed/5fmoIDuS6Kxd9
24. perc vege, 25. perc eleje. Brahimot kiugratjak, majd hosszan tolja meg, nem is a legjobb iranyba, kozben a kapus kijon a kapubol, elrugja elole a labdat. Nem tortent kapuraloves, semmivel nem nott az xg, kozben meg mindenki latja, hogy ez egy olyan tamadas volt, aminek a vegen sokszor gol szuletik
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 17:15
Igen,persze tudom.ferni írta:Tehát most okosnak hiszed magad, mert Carlo benyomta megint a nyilakozat generátorát és letolt valami sablon szart?miro. írta:
“ A játékosok tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a rotáció. Igyekszem megfelelően forgatni a keretet, ezt a lehető legjobban kell alkalmaznunk a következő meccseken. Ez nem is változik a következő válogatott szünetig, mivel a játékosok fáradtsága nagy jelentősséggel bír és nagyon sok a sérülés ebben az időszakban. “
Vagy csak eszrevette,hogy 3 het alatt 7 meccset kell jatszani,es nem az a fontos,hogy 36 meccset jatszol le ca 10 honap alatt.
Annyira tudtam,hogy lefogja nyilatkozni. Csak a vakoknak nem vilagos ez. Az meg van sok ugy latszik.![]()
Joselu nagyon nincs túlterhelve, Carlo csak faszul cserél és ahogy lejön Joselu meg is hal az egész, mert mindenki megy mindenfelé, nincs elől fixen senki, aki leosztogatná a labdákat vagy akire fel lehetne passzolni/ívelni.
Ez egy faszság amit csinál Joseluval.
Azért cuki, hogy mennyire elhitted magadról![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 28., csütörtök 16:22
Tehát most okosnak hiszed magad, mert Carlo benyomta megint a nyilakozat generátorát és letolt valami sablon szart?miro. írta:
“ A játékosok tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a rotáció. Igyekszem megfelelően forgatni a keretet, ezt a lehető legjobban kell alkalmaznunk a következő meccseken. Ez nem is változik a következő válogatott szünetig, mivel a játékosok fáradtsága nagy jelentősséggel bír és nagyon sok a sérülés ebben az időszakban. “
Annyira tudtam,hogy lefogja nyilatkozni. Csak a vakoknak nem vilagos ez. Az meg van sok ugy latszik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:25
Felesleges, csakazxg.h3x0r írta:https://bbbbb.koravidclub.com/embed/5fmoIDuS6Kxd9mero írta: Erős érv a fejben lejátszott gólok mellett hogy ez meg az a játékos berúgta volna.
24. perc vege, 25. perc eleje. Brahimot kiugratjak, majd hosszan tolja meg, nem is a legjobb iranyba, kozben a kapus kijon a kapubol, elrugja elole a labdat. Nem tortent kapuraloves, semmivel nem nott az xg, kozben meg mindenki latja, hogy ez egy olyan tamadas volt, aminek a vegen sokszor gol szuletik
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:17
https://bbbbb.koravidclub.com/embed/5fmoIDuS6Kxd9mero írta: Erős érv a fejben lejátszott gólok mellett hogy ez meg az a játékos berúgta volna.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 28., csütörtök 12:05
azért mert nem volt igazi csatár a pályánhehetheoriginal írta:![]()
nem azert nem volt helyzetunk, mert nem volt mar jozsi a palyan, remelem nem ezt mondod
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 28., csütörtök 11:02
Én is úgy láttam, hogy elsőre Rodrygo száma volt, furcsállottam is de lényegtelen jelen pillanatban. Szerzett gólt ami nagyon kellett neki, de a jelzés is megvan felé, hogy ennél azért több kell.Jim írta:a cserénél mintha Rodrygo számát mutatták volna először, ha nem fejel gólt Joselu, szerintem nem cseréli le CarloPad'em írta: Nem bántom amúgy Joselut, nekem szimpi nagyon, szerintem van még lámpaláza, meg Ancelotti mindig lekapja a gólöröme után mikor végre megnyugodhatna, hogy a 10.helyzetéből gólt lőtt.
az első lőtt góljánál mindig le fog jönni![]()
most jogos a kritika felé, lőhetett volna 3-4 gólt simán…
az a fő baj, hogy miután lement, helyzetünk sem volt
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 10:54
“ A játékosok tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a rotáció. Igyekszem megfelelően forgatni a keretet, ezt a lehető legjobban kell alkalmaznunk a következő meccseken. Ez nem is változik a következő válogatott szünetig, mivel a játékosok fáradtsága nagy jelentősséggel bír és nagyon sok a sérülés ebben az időszakban. “ferni írta:Előző szezonban az Espanyolban Joselu az 1. fordulótól kezdve a 19. fordulóig végigjátszott minden egyes bajnokit, sose cserélték le.miro. írta:
Soha nem kapott meg 33 eves koraig ilyen terhelest.
Megsérült, kihagyott 3 meccset, majd a 4.-en kapott 19 percet, onnantól kezdve a 24. fordulótól a 37. fordulóig megint csak végigtolta csere nélkül, pont mint az elején.
Utolsóban nem játszott megint, mert már kiestek. Tavasszal volt válogatott meccseken is, kupameccseken is játszott, hagyjátok már ezt a hülye dumát, hogy pihentetni kell
Percei a bajnokságban eddig: 10, 9, 72, 90, 62 és most 45, BL-ben 90 perc.
Kétlem, hogy ki lenne fingva, ha az előző szezonban képes volt csere nélkül letolni az egész szezont.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 10:35
Jim írta:a cserénél mintha Rodrygo számát mutatták volna először, ha nem fejel gólt Joselu, szerintem nem cseréli le CarloPad'em írta: Nem bántom amúgy Joselut, nekem szimpi nagyon, szerintem van még lámpaláza, meg Ancelotti mindig lekapja a gólöröme után mikor végre megnyugodhatna, hogy a 10.helyzetéből gólt lőtt.
az első lőtt góljánál mindig le fog jönni![]()
most jogos a kritika felé, lőhetett volna 3-4 gólt simán…
az a fő baj, hogy miután lement, helyzetünk sem volt
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 28., csütörtök 10:34
a cserénél mintha Rodrygo számát mutatták volna először, ha nem fejel gólt Joselu, szerintem nem cseréli le CarloPad'em írta: Nem bántom amúgy Joselut, nekem szimpi nagyon, szerintem van még lámpaláza, meg Ancelotti mindig lekapja a gólöröme után mikor végre megnyugodhatna, hogy a 10.helyzetéből gólt lőtt.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem