Azota egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor voltam a bankban, es azoknak a 80%at is megbantam
Szoval en biztos vevo lennek ilyenre, foleg, hogy ha en dokihoz megyek, akkor az mar nyomos indok valoszinu.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 28., csütörtök 7:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 7:44
errol mar nem pusztan mobil connectionskent lehet beszelni, konkretan a teljes eletunk ez ma mar, mindent/a dolgok 99%-át intézhetsz egy mobilon.Meg, ha 2 mobil is jut egy emberre atlagosan, akkor is 75%os hasznalatrol beszelunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 28., csütörtök 7:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 28., csütörtök 7:19
Szerintem ez nem reális érv (hanem barszás haha), mert nyilván nem fog mindenki elmenni, de ahhoz hogy valami hasznos legyen, nem is kell mindenkinek használnia. Mobilbankot sem mindenki használ, van aki még mindig bemegy a fiókba, de ettől nem gondolnám hogy haszontalan találmány. A társadalmi átállás egyáltalán nem lenne triviális, de nyilván ezek a dolgok részben generációváltásokkal történnek meg: értsd nem a 80 éves Gizikét kell meggyőzni a dologról.elkepzelem, hogy ahol milliok nem vesznek fel COVID oltast a mikrocsipsz miatt, ok majd elmennek AI haziorvoshoz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 28., csütörtök 6:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 28., csütörtök 5:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 27., szerda 23:18
Miért, ha a háziorvos téved ma meghal a beteg? Nekem nem jött rá amikor agyhártyagyulladásom volt. Élek. A hiba a mostani rendszerben is bőven benne van.ANDS írta:És ha téved, max. meghal a beteg, de majd tovább javítják az algoritmust.Halfkey írta:
Egyébként kicsit gondolkodva meg látva a neved, a háziorvos munkáját pl kiválthatja belátható időn belül (tudom h te traumatológián vagy, azt nyilván nem:D). Megfelelő adatokkal betanítás után simán el tudom képzelni hogy megmondod a tüneteid, visszakérdez, majd javaslatot ad. Hétfőn jelentették be hogy képeket is be tudsz majd tölteni már inputnak, szóval vizuálisan is képes lesz megvizsgálni a dolgokat.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 27., szerda 22:58
Nem tudom, hogy ez igy van-e meg, de amikor Pesten eltem, akkor altalaban az ugyeletes haziorvosok egybol tovabbitottak szinte mindenkit a surgossegire, mert ott lehet normalisan kivizsgalni.Nika91127 írta: Én ellátok mindenkit. Ezért vagyok ott. Csak azért tudatosítom bennük, hogy ennek nem ez a módja.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 27., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 27., szerda 21:31
A várakozás meg hagyján…az ellátás minősége, eg és föld (volt régen). De erről már írtam itt többször.Nika91127 írta:Néha vannak "bevándorló" betegeink.Realista24 írta: Nekem ha sérülésem volt, mindig megvartam a surgossegit.
30 perc vs 3 óra és utóbbinál, a pihentesse majd jobb lesz volt a gyógymód általában.
Pár pesti szokta megjegyezni, h meglepődött, amikor 15 perc után szólítottuk, Bpen az átlag az 6-8 óra.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 21:28
Néha vannak "bevándorló" betegeink.Realista24 írta: Nekem ha sérülésem volt, mindig megvartam a surgossegit.
30 perc vs 3 óra és utóbbinál, a pihentesse majd jobb lesz volt a gyógymód általában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 27., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 21:18
Én ellátok mindenkit. Ezért vagyok ott. Csak azért tudatosítom bennük, hogy ennek nem ez a módja.hehetheoriginal írta: aztan csodalkozunk, hogy mindenki gyűlöl mindenkit![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. szeptember 27., szerda 21:17
Egyik tavoli rokonom pont ilyen. Par eve nem talalkoztunk, de nyaron meglatogatott, mondtuk hogy ejszaka aludjon nalunk, eleg ha masnap indul haza. Masfel nap alatt 2 dobozzal siman elfustolt. Lefekves elott biztos, ami biztos, 2 szallal meg elszivott, lefekudt, majd 10-15 perc kohoges. Pedig regebben mar volt valami baj a tudejevel.Nika91127 írta: - tüdőgondozóba jár, meg asthmás, majd megfullad, de a cigiből 30-40szál/nap. Van aki oxigénpalack mellett gyújt rá.
Regi sulimban mult heten halt meg egy tanitono. Neki is magas volt a vernyomasa, de mindig azt mondta, hogy nem hisz a gyogyszerekben. Eves orvosi vizsgalatok elott 2-3 napig szedte a gyogyszert, majd vizsgalat utan abbahagyta.Nika91127 írta: - magas a vérnyomásom. Szed gyógyszert? Dehogy. De hát itt a rendszerben, hogy 3éve kéne szednie. Ja,ő nem hisz az orvosnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 21:11
Meg szoktam kérdezni, hogy minek köszönhetem megtisztelő látogatását eme kései órán? A 80% csak egy "heh?"-vel válaszol. Aztán megkérdezem, hogy bizonyára hatalmas fájdalma lehet, ha hajnalol hajnalán képes volt kb.8 embernek munkát adni eme kései órán. Erre jön a "fizetem a tb-t" duma. Szoktam megjegyezni, hogy jó magam is, hiszen ez állampolgári kötelességünk. Majd megkérdezem tisztelettudóan, hogy az Ön panasza hol szerepel a kormány által kiadott dokumentumban, ahol a sürgősségi eseteket sorolják fel. Ha nem tudommal válaszol, annyit mondok, hogy jól tudja, nincs benne.hehetheoriginal írta: a polgár
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 21:02
hehetheoriginal írta:- tüdőgondozóba jár, meg asthmás, majd megfullad, de a cigiből 30-40szál/nap. Van aki oxigénpalack mellett gyújt rá.![]()
![]()
![]()
ezekbol is latszik, hogy minden kis szir szar bibi semmiseg, az emberi szervezet sokkal nagyobb abuzust is elbir![]()
ajhh de édes, mikor a diplomás kulturalt orvos beszabadul a dühőngőbea parasztja![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 20:57
- tüdőgondozóba jár, meg asthmás, majd megfullad, de a cigiből 30-40szál/nap. Van aki oxigénpalack mellett gyújt rá.
ajhh de édes, mikor a diplomás kulturalt orvos beszabadul a dühőngőbea parasztja
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 20:55
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem