Miért, ha a háziorvos téved ma meghal a beteg? Nekem nem jött rá amikor agyhártyagyulladásom volt. Élek. A hiba a mostani rendszerben is bőven benne van.ANDS írta:És ha téved, max. meghal a beteg, de majd tovább javítják az algoritmust.Halfkey írta:
Egyébként kicsit gondolkodva meg látva a neved, a háziorvos munkáját pl kiválthatja belátható időn belül (tudom h te traumatológián vagy, azt nyilván nem:D). Megfelelő adatokkal betanítás után simán el tudom képzelni hogy megmondod a tüneteid, visszakérdez, majd javaslatot ad. Hétfőn jelentették be hogy képeket is be tudsz majd tölteni már inputnak, szóval vizuálisan is képes lesz megvizsgálni a dolgokat.
Kicsit ilyen luddita mozgalomnak érzem ezt most hogy fújj gépek, mikor a lehetőség óriási hogy segítsen megoldani egy széleskörű társadalmi problémat (sokan nem jutnak orvoshoz, vagy nem időben). Nem egymagában, nyilván nem kidobni akarom az orvosokat hanem megtámogatni a munkájukat, és arra használni az idejüket ahol valóban szükség van rájuk - nem arra hogy taknyos vagyok, meg hogy kell egy tàppénzes papír.