Nem.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
Munkátokat féltitek már?![]()
Kíváncsi vagyok, aki válaszol egy szektort írjon már.![]()
Naplopó és zsarnok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 27., szerda 18:48
Nem.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. szeptember 27., szerda 17:52
Teljesen be vagyok szarva tole, hogy nem lesz munkam hamarosan - Roborock S3 Maxziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 27., szerda 17:46
Nem használom.ziro4vr írta: Tupákkok érdeklődő kérdés, ki mennyire használja már a munkájában az AI-t vagy mennyire törekvés a cégénél?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 27., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2023. szeptember 27., szerda 16:44
Nagyon szépen köszi!h3x0r írta:https://soccercatch.com/matches/1884799 ... las-palmasNzedge írta: Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt mondani ahol a ma esti meccset vissza tudnám nézni késő este?![]()
A visszaszamlalo alatt lesz majd egy Media menupont, azon belul meg a 2 felido: 1H-Super es 2H-Super
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. szeptember 27., szerda 16:09
https://soccercatch.com/matches/1884799 ... las-palmasNzedge írta: Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt mondani ahol a ma esti meccset vissza tudnám nézni késő este?![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2023. szeptember 27., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 27., szerda 15:10
Igen-igen pontosan ezt olvastam a beszamolokon.Dupla D írta:Igen, ez így van. Egyik oldalon a szakadék, másikon a hegy. A szembejövőket nem látod, mert beláthatatlanok a kanyarok. Helyiek meg mennek ész nélkül. Én, aki eddig csak alföldön vezetett, kicsit paráztam alkalmanként.miro. írta:
Ja igen-igen.
Olvastam,hogy sok helyen van ketiranyu forgalom,de megis csak egy sav van.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. szeptember 27., szerda 10:49
Igen, ez így van. Egyik oldalon a szakadék, másikon a hegy. A szembejövőket nem látod, mert beláthatatlanok a kanyarok. Helyiek meg mennek ész nélkül. Én, aki eddig csak alföldön vezetett, kicsit paráztam alkalmanként.miro. írta:Ja igen-igen.Halfkey írta: Meg inkább vmi kicsi mint cirkáló szerintem, legalábbis ha méretre utaltál ezzel (és kirándulni is akarsz).
Olvastam,hogy sok helyen van ketiranyu forgalom,de megis csak egy sav van.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 27., szerda 6:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 27., szerda 4:35
Ja igen-igen.Halfkey írta: Meg inkább vmi kicsi mint cirkáló szerintem, legalábbis ha méretre utaltál ezzel (és kirándulni is akarsz).
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. szeptember 27., szerda 0:08
Szegényre már ráuszult a legnagyobb.miro. írta:Rauszitom mennyasszonyomra az osszeset.ziro4vr írta: Én valami olyat bérelnék a helyedben, aminek stabil a szerkezete, ha a majmok megtámadnak jól jön. Bár nem tudom jót akarok e neked.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 26., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 26., kedd 10:22
Rauszitom mennyasszonyomra az osszeset.ziro4vr írta: Én valami olyat bérelnék a helyedben, aminek stabil a szerkezete, ha a majmok megtámadnak jól jön. Bár nem tudom jót akarok e neked.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 26., kedd 10:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 26., kedd 10:04
Na oket neztem en is. Tokeletes. Le is foglalok ma valami cirkalot. Koszonom!Dupla D írta:Írtam már korábban. Autoreisen. Nincs rejtett költség, talán a legolcsóbb a szigeten, és meg se nézték leadásnál a kocsit, csak leadtam a reptéren a kulcsot.miro. írta: Sracok,Tenerifen-Kanari szigeteken aki volt,bereltetek autot,illetve ha igen,melyiknel?
Az lenne a jo ami fixen van a repuloteren,illetve olvastam parat ahol nemet ugyintezo is van.
Olyan kene ahol tiszta a biztositas,nincs semmi rejtett koltseg.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. szeptember 26., kedd 7:40
Írtam már korábban. Autoreisen. Nincs rejtett költség, talán a legolcsóbb a szigeten, és meg se nézték leadásnál a kocsit, csak leadtam a reptéren a kulcsot.miro. írta: Sracok,Tenerifen-Kanari szigeteken aki volt,bereltetek autot,illetve ha igen,melyiknel?
Az lenne a jo ami fixen van a repuloteren,illetve olvastam parat ahol nemet ugyintezo is van.
Olyan kene ahol tiszta a biztositas,nincs semmi rejtett koltseg.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 26., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 26., kedd 6:58
Economycarrental-on minden benne van (egyiranyu dij nyilvan nincs, ha felmerulne, az aprobetu) a foglalasi arban. Nyilvan a helyszinen meg akarnanak egy masik biztositast is adni, de nincs ra szukseg. En mindig olyat kotok, amiben a gumi, teto es uveg is benne van, mert jellemzoen olyat adnak amiben ezek (egy resze) nincs benne.csababarca írta: Pont a netes foglalással vigyáznék, mi pl ott nézeggettük, ezért mentünk az első helyre, aztán jöttek a rejtett költségek, és mindjárt nem a net szerinti lett a legolcsóbb.
Szóval azzal óvatosan.
Én tapasztalataim alapján biztos nem foglalnék előre, hanem 30 perc alatt megversenyeztetném őket, és végül a netes áraknál akár olcsóbban fogsz autóhoz jutni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem