Zach Wilsonnal rosszabb qbt en meg nem lattam. Gyerek teljesen impotens, Jets elfelejthet mindent, ha tovabbra is vele szamolnak.
Ja, talaljatok ki kinek a Fantasy csapataban volt Achane es Keenan Allen is. Ketten osszehoztak majdnem 97 pontot.

HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 25., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 25., hétfő 7:38
Sok mindent nem ertek ebben a sportban, miert olyan naiv es egyugyu, mondhatni amerikai, de pl a 3. dolphins td elotti passz az baba volt.Remy írta: Dolphins 70 pont.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 25., hétfő 6:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 20., szerda 0:42
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 19., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 19., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. szeptember 16., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 14., csütörtök 20:01
Elég a beton vagy a salak. Műfű drága.hehetheoriginal írta: Műfüvön jatszatnam a kutyakat, az ostoba sportjukkal egyutt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: cart » 2023. szeptember 14., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:59
ujabb atepites, 2,3 mrd euroHosszra viszont 110 méter kell az nfl-nek, az már neccesebb, de biztosan megoldanák.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 14., csütörtök 18:08
Nfl meccshez nem kell műfűbabaking írta:Épp mondtam, egyik nap otthon, hogy mivel el lehet pakolni a füvet, simán le lehet rakni műfüvet pl egy NFL meccsre. Egy jó szerződéssel tuti jó bevételt generál. + a marketing ami a contentből folyna be.Remy írta: Jovore Madridban is lehet NFL meccs.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:15
Épp mondtam, egyik nap otthon, hogy mivel el lehet pakolni a füvet, simán le lehet rakni műfüvet pl egy NFL meccsre. Egy jó szerződéssel tuti jó bevételt generál. + a marketing ami a contentből folyna be.Remy írta: Jovore Madridban is lehet NFL meccs.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 17:05
Persze betegség bukás mindig benne van, akkor is amikor nincsenek ilyen kiváló helyzetben. Mert most tulajdonképpen 3 "lovuk van versenyben. Az meg nem tudom, hogy mennyire érdekli őt, hogy hanyadik legjobb a mezőnyben, mivel amúgy is sok minden múlik a csapaton, szóval szerintem itt nincs akkora ajándék faktora a győzelemnek. Mondom ezt úgy, hogy utálom ha engem nyerni hagynak, másnak viszont más az értékrendje. Az övékét nem ismerem.wZoLee7 írta:
Betegség, bukás, bármi és már nem mind1, hogy tegnap Landaval jöttek meg. Értem amit írsz, de nekem senki ne mondja, hogy Kussnak jól esne egy 3 hetes győzelem úgy, hogy tudja, nem legjobb, nem 2. legjobb, nagyon max 3. legjobb volt a mezőnyben. Sem Roglic, sem pedig Vingegaard nem azért ment, hogy 1 Giro/Tour győzelem után a mezőny legjobbjaként ne nyerjék meg a Vueltat is.
Ha Kussal akarnának nyerni, akkor tegnap Roglic elmegy a szakaszért egyedül és Vingegaard ott marad Kussal, bármit mondanak a jumbonal, az csak parasztvakítás.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 14., csütörtök 15:49
Betegség, bukás, bármi és már nem mind1, hogy tegnap Landaval jöttek meg. Értem amit írsz, de nekem senki ne mondja, hogy Kussnak jól esne egy 3 hetes győzelem úgy, hogy tudja, nem legjobb, nem 2. legjobb, nagyon max 3. legjobb volt a mezőnyben. Sem Roglic, sem pedig Vingegaard nem azért ment, hogy 1 Giro/Tour győzelem után a mezőny legjobbjaként ne nyerjék meg a Vueltat is.babaking írta:Hát pont ezaz. A bickli egy olyan egyéni sport, ahol kb csapat nélkül semmire nem mész. És ezt hajtogatja folyton a Jumbo is, hogy ők mekkora csapat, meg nyilván a versenyzőknek is ki van osztva, hogy mit kell nyilatkozni. Ma már azt, hogy Kusst fogják támogatni, tegnap megy úgy nyomták Roglicék, mintha az életük múlna azon a 3 másodpercen.Bencze írta: Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.
Én értem, hogy nem Kuss a kapitány, hanem ő "csak" egy segítő, abból viszont az egyik (ha nem) a legjobb a mezőnyben.
Az, rendben lenne, ha azt modnja a csapat, hogy rendben fiúk versenyezzetek, de erről nem nagyon volt szó. Csak hebegnek habognak, hogy így 2 kapitány meg úgy milyen jó Kuss. Tegnap semmit nem vesztettek volna ha egyszerre érkeztek volna meg Landával, már nem nagyon jelent ő sem veszélyt.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. szeptember 14., csütörtök 15:43
Hát pont ezaz. A bickli egy olyan egyéni sport, ahol kb csapat nélkül semmire nem mész. És ezt hajtogatja folyton a Jumbo is, hogy ők mekkora csapat, meg nyilván a versenyzőknek is ki van osztva, hogy mit kell nyilatkozni. Ma már azt, hogy Kusst fogják támogatni, tegnap megy úgy nyomták Roglicék, mintha az életük múlna azon a 3 másodpercen.Bencze írta: Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem