Carlo nyilatkozata marha szép, de egy baromság. Nekem ne mondja, hogy ezt előre nem látta. Milyen kp-t akart uralni? Gólra kell játszani, nem arra, hogy passzolgassunk a kp-n. Bellinghamnek semmi helye nem volt, de úgy igazán senki sem tudta mit kellene csinálnia.
Az nyilvánvaló, hogy támadók nélkül nem leszünk jobbak támadásban, de az amit védekezésben bemutatunk az valami vicc. Alaba kétszer futott rá Rüdiger emberére ott hagyva üresen azt akire érkezett a labda. Nekem senki ne mondja, hogy nem az Ő hibája, konkrétan senkit nem fogott a góloknál és még mutogatott, hogy miért nem vette át senki az emberét akit ott sem kellett volna hagynia. Nem működik ez a védelem, egyszerűen Alaba nem játszik jól, oda simán be kell dobni Nachot ismét. Senki nem irányítja a védelmet, nincs ott egy vezér sem. Bármennyire bírom Alabat nyáron a védelem minden pontjára kell egy igazolás.
Visszatérve Carlo fantasztikus tegnapi munkájához...oké a kezdőt elcseszte, az első csere adta magát mindenki számára. Viszont 2 gólos hátrányban, mi volt az elképzelés abban, hogy beküldtünk egy vkp-st, Mendyt meg egy ballábas védőt jobb oldalra? Ezzel elintéztük, hogy beadni egyik oldalról sem fogunk, tehát a meccs elején tudtunk beadni balról legalább csak nem volt kinek, a meccs végén meg nem tudtunk beadni a szünetben beküldött támadónknak, zseniális

A szomorú az egészben az, hogy ez a meccs szerintem ezzel a kerettel is könnyedén nyerhető lett volna. Az atma nem sokat akart csinálni a kontrázáson kívül. Na mind1, belefér hogy idegenben kikapjunk egy atma ellen, az kevésbé, hogy magunkat verjük meg.