Meguntam a blutooth-os dolgok rossz kommunikációját.ANDS írta:Nem teljesen értem, mi van a blútuszos dolgokkal, meguntad a szarakodást, de gyors???Steve írta: Na most jön a vájtfülű Hehe és jól meghúzza a fülemet..
De..
Gondoltam ide hányoma személyes tapasztalataimat.
Sennheiser Momentum True Wireless 3..Rohadtul elégedett voltam. Majd természetesen a garancia lejárta után egy héttel(a qva anyjukat) behalt a noice cancelling. Sípoltúgy hogy beszakadt a dobhártyám. Kuka.
Meguntam a szarakodást a blútuszos dolgokkal. Végülis vettem egy Apple AirPods Pro 2nd gen-t és nagyon kellemes meglepetés volt.
Megértem, hogy az apple túlárazott, meg van más ezer alternatíva..De döbbenet jó cucc ez.
Őszintén eléggé szkeptikus voltam, azt éreztem az utóbbi időkben minden ami almas az csak túlárazott cucc, de ez a kombó ahogy beállítottam a fülest, spotify-t..nagyon szépen szól. Azt tudom mondani, szebben mint a Sennheiser.
Lehet erre is kapok 425 dávnvótot, de gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valakinek segítség.
Számomra ez a gyors bluetooth kapcsolat, ahogy a telefon és a füles együtt él és a hangminőség, több mint kielégítő.
Én azt tapasztaltam, hogy zenehallgatás során lényegesen jobb minőséget kapok a vezetékkel összekapcsolt fejhallgatóval, mint blútuszos kapcsolattal.
Részemről bedugom a fejest az ipad pro jack kimenetére, és egész jól szól.
Ha külső dac-ot is beiktatok a rendszerbe, több lesz a részlet, kisebb a torzítás, javul a tér és a dinamika.
Tudtommal igen, számít az ár. És ha cégre veszed, hiába drága cucc, akkor csak 1 év garit kötelező adni, magánszemélynek meg akár 3 év is jár.Kerlon írta:
nem ársávok alapján van a garancia?
Volt Sennheiser és Bose is, mindkettő minőségi cucc, de a kapcsolódáskor sokszor nem találták egymást a füles és az ájfon.
Ez a probléma abszolút nincs az Airpods-nál. Eddig még egyszer sem fordult elő, hogy a mobil és a füles nem látják egymást.
Szóval ezt untam meg és ezért vettem az Airpods-ot. Rohadt gyorsan és stabilan csatlakozik.
A kábeles dolgok nem érdekelnek egy ideje, hiába jobb a hangjuk.
A buszon, metrón, futáskor és sétáláskor használom főként és akkor előny a bluetoothos füles.