HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. szeptember 28., csütörtök 20:10
ToniKroos írta:
Kerlon írta:
Anno sem nagyon passzolt másnak, mint Benyának, gondolom zavarja, hogy nincs a pályán.
Szabadon játszhat, Benzema is sokat mozgott ki középről és nem volt ott csatár, nem igazán értem a problémát.
Szerintem szimplán kiismerték, ő meg kicsit elszállt és alanyi jogokat érez/hisz el.
Első mondatodba leírod, hogy mi a probléma. A következőben meg nem érted mi a probléma. A 3. mondatod meg nem is értem mi alapján mondod, mikor 2 meccset játszott csak, amiből az egyiken gólt lőtt. Ennyiből te megállapítottad, hogy kiismerték és elszállt? Az amúgy nyilván nem lehet probléma, hogy ő szélső és mégis középen erőlteti Carlo.
Lehet érthetőbben kell fogalmaznom, hogy értsed. Benzema sem klasszikus támadó volt, sürűn háttrébb helyezkedett vagy szélre mozgott ki, majdnem abban a térben, amit most Bellingham játszik meg. Tehát az nem zavarhatja. Amúgy meg kötetlenül játszhat, Carlo pont most nyilatkozta, tehát nem csatárt kell játszania, indulhat szélről is.
Utóbbi kérdésedre meg már tavaly is választ kaptunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K