Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Arda Güler - 24

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 26., kedd 15:01

Remy írta: Azt irjak 3-4 het megint. Izomserules.
varhato volt, belenyultak a "rendszerbe" a mutettel, aztan gondolom fiatal szervezet, gyorsan gyogyult, gondoltak a zsenik, jo lesz, odaengedjuk a ven rasszista exkommandos borfeju deszantkapitany karmai koze, mi baj lehet..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. szeptember 26., kedd 15:00

Kuka.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. szeptember 26., kedd 14:58

Szegény gyerek elmegy egy teljesen idegen országba 18 évesen, alapozni nem tud, sérülések egyre-másra jönnek.

Ha valaha is helyrejön majd kapja Carlotól a nagylelkű 10 perceket, aztán jövő nyáron kölcsönadjuk.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2023. szeptember 26., kedd 14:55

Ez komolyan nevetséges

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 26., kedd 14:44

Azt irjak 3-4 het megint. Izomserules.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. szeptember 22., péntek 21:07

hehetheoriginal írta: Mennyire szomoru, hogy az egyetlen ember egy kb noname török friss igazolas kisgyerek, aki megmentheti szamomra a szezont es egyaltalan barmilyen meccsre leuljek nezni ezt a formedvenyt, amit eloadunk hetrol hetre :lol: :coffee:
Attól nem félek hogy a megy a meccs topikból eltűnsz, hányni kell.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 20:45

Marca szerint a következő válogatott szünet után fog játszani. Addig óvatosan kezelik a dolgait.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. szeptember 22., péntek 18:43

hehetheoriginal írta: akkor is nem szelso, de rodrigot azonnal kibasznam padra, hogy a helyen lehetoseget kapjon.
brahime lehet a jobbszel, de valamit kezdeni kell, biniciuson es belin nem allhat a szezon
Majd jövőre ha Salah elmegy az arabokhoz, akkor Rodrygot nézte ki a Liverpool a helyére, mehet is jó pénzért.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 22., péntek 18:00

Faust írta: Hany szazalekert adsz tippet? :mrgreen:
Babonabol nem szoktam teljes szelvenytippet adni, de egy ket meccsrol szivesen elmondom a velemenyem, megerzesem.
Kar, hogy videot nem tudok feltolteni, cseh pingpongbol zsinorban 29 meccsem jott. Csak hatalmas gyomorideggel jar azert, mert ott tenyleg minden megtortenik. Volt, hogy az egyik 60+os oreg 2-0 as hatranyba kerulve elajult, nem is apoltak, csak ratettek egy torolkozot a fejere, 2 perc mulva felkelt es 3 szettet nyert zsinorban.

Hehe, megertem, nekem sincs meg sokszor az ingerem hozza, csakhat ha mar megrakja az ember akkor muszaj, hogy meg a szemem is kifolyjon. Termeszetesen nincs rahatasom a szurkolasommal, de megis azt hiszi az ember, hogy na majd kiszurkolja. Egyebkent Guler jateka annyira megtetszett mar a szezonban, hogy miatta tenyleg sokszor beultem torok meccseket nezni es az az igazsag, hogy sokszor jobb meccset hoztak, mint a la ligaban. Nincs magasan a merce persze, de franciaktol is jobbak szerintem. Ahogy szoktad mondani sokszor, hogy a mai fociban nincs annyi extra klasszis, ezt szinten meg tudom erositeni, mivel tenyleg ezer egy meccset megnezunk a baratnommel. Van, hogy ugy nezek meccset, hogy egyszerre lemenjen a harom.(Laptop, tv, telo) Ezt a szivesseget honoralhatom, hogy elmegyek vele megnezni neha egy Barbiet, vagy Miutant, amitol szinten kifolyik a szemem. :lol:

De mar kezdek leszokoban lenni a mixrol, tobbet er az egeszsege az embernek, csak sokszor a hirtelen jott nagy osszegek megbolonditjak az embert.

Sry a hosszu szovegert, offbol ki! :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 22., péntek 16:59

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta: Mar elnezest de ki a faszom nez torok valogatott meccset :lol:
En! :agree:

Parszor irtam, hogy mindenfele ligat, mindenfele meccset megnezek. Leginkabb sajnos ez a szerencsejatek fuggosegembol adandoan mostansag. Ha kell tipp egy noi Sri Lankai roplabda meccshez, tudod kit kell keresni.
Jo nem akartam ilyen alpari faszparaszt lenni :lol: :|
De eleg kemeny , engem nem vinne ra semmi, anno probaltam 1-2 török/görög meccsbe rc, rivaldo meg marcelo miatt belenezni, de jezusgeci fennaz egben, nem birtam
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. szeptember 22., péntek 16:43

Hany szazalekert adsz tippet? :mrgreen:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 22., péntek 16:38

hehetheoriginal írta: Mar elnezest de ki a faszom nez torok valogatott meccset :lol:
En! :agree:

Parszor irtam, hogy mindenfele ligat, mindenfele meccset megnezek. Leginkabb sajnos ez a szerencsejatek fuggosegembol adandoan mostansag. Ha kell tipp egy noi Sri Lankai roplabda meccshez, tudod kit kell keresni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 22., péntek 16:24

Mar elnezest de ki a faszom nez torok valogatott meccset :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 22., péntek 16:07

wZoLee7 írta:
realmadrid95 írta:

Nana, azert itt tobb dolgot cafolnek. O sokkal agilisebb Ozilnel, 1v1 ben leirhatatlan nagy kulonbseg van. Torokben faragtak, de nehezen vettek el tole a labdat, szoval nem olyan gyenge o. Arrol nem beszelve, hogy Gulu lovoereje fasorban sincs hozza.

Viszont passzolasi skillekben kozeleben sincs Ozilnek, ezt tegyuk hozza mindenkepp.
Majd meglátjuk ezekben mennyivel jobb akkor amikor nem a török ligában kell villantani. De legyen úgy ahogy írod és legyen mindenben jobb mint elődje

Ebben igazad van, azert a torok liga teljesen mas, konnyen felsulhet. Ami bizakodasra ad okot, hogy a valogatottban is vilagklasszis volt a seruleseig.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 22., péntek 16:03

realmadrid95 írta:
wZoLee7 írta:

Hát nálam az elejétől úgy van meg ez a srác mint egy TKP, egy igazi 10-es. Na most mivel rettentő fiatal, és nálunk a 10-es posztot Jude barátunk kibérelte, majd bebetonozta magát, ott sokat játszani nem fog. Viszont lehet belőle Modric szerepkör, lehet belőle beugrós szélső, lehet belőle végül mégis 10-es is. Idén semmit nem kell várni tőle, jövőre meg rettentően meglepődnék, ha Carlo maradna és vele együtt ez a gyémánt szerűség is távozik Madridból.

Idénre meg, nem lepne meg ha kipróbálnánk majd, milyen az amikor Joselu van elöl maga és mögötte van Jude és Arda egyszerre.

A baja tényleg az lesz, hogy Özilhez hasonlóan 10/10 a passzképessége, de lassú és gyenge lesz. A meccsek nagy részén a tömörülő ellenfelek ellen nincs sok hely passzolni, de sosem rossz ha kapunk egy újabb fegyvert, már csak jól kell használni. Ugye hiába van a keretben a vilég egy legjobb 1v1 játékosa (akár 1v2), ha berakjuk középre megáll a tudománya.

Nana, azert itt tobb dolgot cafolnek. O sokkal agilisebb Ozilnel, 1v1 ben leirhatatlan nagy kulonbseg van. Torokben faragtak, de nehezen vettek el tole a labdat, szoval nem olyan gyenge o. Arrol nem beszelve, hogy Gulu lovoereje fasorban sincs hozza.

Viszont passzolasi skillekben kozeleben sincs Ozilnek, ezt tegyuk hozza mindenkepp.
Majd meglátjuk ezekben mennyivel jobb akkor amikor nem a török ligában kell villantani. De legyen úgy ahogy írod és legyen mindenben jobb mint elődje

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 22., péntek 15:57

wZoLee7 írta:
KAG írta: A napokban beszéltem Redditen, egy török Real Madrid szurkoló val aki, a Galatasaray nak is drukkol. Ő azt mondta hogy a gyerek inkább egy támadó középpályás mintsem szélső. Cselezése jó, de nem elit. Az induló sebessége szintén hasonló. Ami nagyon extra az a passzjátéka. Ő özilhez hasonlította a leginkabb.

Ebből kiindulva szerintem, picit mást látunk itt a gyerekbe, mint ami. Természetesen, köztük én is.
Ha valóban beigazolódik az, amit fentebb írtam es hallottam, akkor én már télen visszahoznám Kubot.
Hát nálam az elejétől úgy van meg ez a srác mint egy TKP, egy igazi 10-es. Na most mivel rettentő fiatal, és nálunk a 10-es posztot Jude barátunk kibérelte, majd bebetonozta magát, ott sokat játszani nem fog. Viszont lehet belőle Modric szerepkör, lehet belőle beugrós szélső, lehet belőle végül mégis 10-es is. Idén semmit nem kell várni tőle, jövőre meg rettentően meglepődnék, ha Carlo maradna és vele együtt ez a gyémánt szerűség is távozik Madridból.

Idénre meg, nem lepne meg ha kipróbálnánk majd, milyen az amikor Joselu van elöl maga és mögötte van Jude és Arda egyszerre.

A baja tényleg az lesz, hogy Özilhez hasonlóan 10/10 a passzképessége, de lassú és gyenge lesz. A meccsek nagy részén a tömörülő ellenfelek ellen nincs sok hely passzolni, de sosem rossz ha kapunk egy újabb fegyvert, már csak jól kell használni. Ugye hiába van a keretben a vilég egy legjobb 1v1 játékosa (akár 1v2), ha berakjuk középre megáll a tudománya.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 22., péntek 15:48

KAG írta: A napokban beszéltem Redditen, egy török Real Madrid szurkoló val aki, a Galatasaray nak is drukkol. Ő azt mondta hogy a gyerek inkább egy támadó középpályás mintsem szélső. Cselezése jó, de nem elit. Az induló sebessége szintén hasonló. Ami nagyon extra az a passzjátéka. Ő özilhez hasonlította a leginkabb.

Ebből kiindulva szerintem, picit mást látunk itt a gyerekbe, mint ami. Természetesen, köztük én is.
Ha valóban beigazolódik az, amit fentebb írtam es hallottam, akkor én már télen visszahoznám Kubot.

Ez igy is van. Egy eve raktam ki rola videot ide, minden meccset megneztem tavaly, ugyhogy ha nem is vagyok torok, allithatom, hogy o inkabb egy ballabas Modric, mint szelso. Persze parszor elsul szelrol a balos Asensiosan, de kozepen ugy varazsol, mint a mai felhozatalbol kevesen. Higgyetek el, le fog esni az allatok tole! En a serulese utan is bizakodom benne, hogy korszakos zseni lesz a gyerek.

Egyebkent Galata szurkolo, ne is vard, hogy teljesen fuggetlenul fog rola beszelni, mert szelsokent is sokkal jobb, mint az o Ziyechuk, aki mar egy labdat sem bir atvenni.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. szeptember 22., péntek 15:40

Nalam judenak inkabb kapu elott lenne tobb feladata, jol erkezik, jatszik össze es tamadja a kaput.
Ha van 2 szélső aki veri a vedoket, akkor az o feladata lenne, hogy elossza a labdakat, vagy osszjatekokat kezdemenyezzen.

Tomorulo vedelem eseten hatrebb hoznam, h melyebben szervezze a játékot, ahol nem kell folyamat utkozni, meg birkózni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 22., péntek 14:53

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 14:47

Pedig rajtuk fog múlni, mert bár ne így legyen, de Arda sem lesz túl sokat használva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: