KAG írta: A napokban beszéltem Redditen, egy török Real Madrid szurkoló val aki, a Galatasaray nak is drukkol. Ő azt mondta hogy a gyerek inkább egy támadó középpályás mintsem szélső. Cselezése jó, de nem elit. Az induló sebessége szintén hasonló. Ami nagyon extra az a passzjátéka. Ő özilhez hasonlította a leginkabb.
Ebből kiindulva szerintem, picit mást látunk itt a gyerekbe, mint ami. Természetesen, köztük én is.
Ha valóban beigazolódik az, amit fentebb írtam es hallottam, akkor én már télen visszahoznám Kubot.
Ez igy is van. Egy eve raktam ki rola videot ide, minden meccset megneztem tavaly, ugyhogy ha nem is vagyok torok, allithatom, hogy o inkabb egy ballabas Modric, mint szelso. Persze parszor elsul szelrol a balos Asensiosan, de kozepen ugy varazsol, mint a mai felhozatalbol kevesen. Higgyetek el, le fog esni az allatok tole! En a serulese utan is bizakodom benne, hogy korszakos zseni lesz a gyerek.
Egyebkent Galata szurkolo, ne is vard, hogy teljesen fuggetlenul fog rola beszelni, mert szelsokent is sokkal jobb, mint az o Ziyechuk, aki mar egy labdat sem bir atvenni.