Szinte az egesz keretre nagy a mez ugy nez ki
Amig binicius meg güli nincsenek, ez volt az utolso meccs, amit neztem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 24., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 24., vasárnap 23:04
Neked akkor vége a szezonnak, mázlistaMarioCirolo írta: A sajat lelki epsegem megorzese erdekeben bevezetek harom szabalyt erre a szezonra.
1. Ha Vazquez es/vagy Mendy kezd, nem nezem meg a meccset.
2. Ha Modric es Kroos egyutt kezdenek, nem nezem meg a meccset.
3. Ha 2 klasszikus tamado nelkul kezdunk, nem nezem meg meccset.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. szeptember 24., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 24., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. szeptember 24., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. szeptember 24., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 21., csütörtök 20:07
Kurva szegyenletes, hogy egy tinedzser kulfolditol varhatjuk el, aki az elso perceit tolti egy idegen kozegben, idegen bajnoksagban, hogy tortenik is valami a pályán; talan a tobbieknek is tenni lene valamit, nem pusztan az atutalast varni meg a mezt kivinni a pályára...Realista24 írta: Jude gólja 1,9m eurót jelent a klubnak. Ennyi a difi döntetlen és győzelem között. 900 vs 2,8
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 21., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. szeptember 21., csütörtök 12:55
Azért meg lehet kötve Carlo keze rendesen. Tudjuk, hogy a Real Madridban Carlo alatt mindig is voltak felsőbb utasítások (pl Bale).wZoLee7 írta: Na akkor most, hogy aludtam rá, sem egészen értem Carlo elképzelését. Nyilván nem könnyű a helyzete, de azért a játékosok adottak egy jobb játékhoz is. Írom ezt úgy, hogy az sem érdekel ha minden meccsünket 1:0ra hozzuk a 90. percben.
Leírtátok ti is, én is párszor, ez a felállás nem nekünk való. Semmi szélünk nincs, amihez tegnap párosult egy újfent gyenge Rodrygo produkció. Kövezzenek meg a Joselu ellenesek, szerintem nincs vele gond, benne van a gól lábbal és fejjel is, de nem kellene mellé még egy csatár, inkább 2 szélső. Tegnap is volt egy jelenet amikor Rodrygo balról elindult befele, Joselu már ott volt, erre Alaba is balról elindult be és hirtelen a kettő között várta a labdát, bal szélen meg senki. Ilyeneket könnyen lefognak védekezni az amúgyis betömörülő ellenfelek.
Kár lenne 1-1 játékost kiemelni negatívan, több rossz teljesítmény is volt, a baj az, hogy ott tartunk, a régóta halovány Valverde és a lassan 40 éves Modric adnak lendületet a kp-nak és a támadásainknak. Valverde egyébként megint jobban néz ki így h átkerült a kp bal oldalára és támadhatja a kaput.
Szerintem szintekkel jobban működnénk ha elöl Vini/Rodrygo-Joselu-Brahim támadni és mögöttük lenne egy jól összerakott kp-s sor. Ilyen meccseken nem kell Tchou, Simán játszhat a kp közepén Cama, előtte Jude, Fede és Luka, vagy akár Kroos is. Amikor meg védekezőbb csapat kell akkor mehet Csucsu, Cama, Jude dolgozni stb..
Az is marha szép, hogy edzés videókon a pontrúgások bemennek a fasza új robot sorfallal is, meccsen meg a kaput sem sikerül eltalálni, hogy a szögleteket ne is említsem.
Bennem messze nincs olyan világvége hangulat mint ami tegnap ment meccs alatt, de nagyon sok a hiba és hiányosság, ezt kár is lenne tagadni. A szezon kulcsa az lesz, hogy Carlo belátja, újít, változtat, vagy makacs lesz és 19-re lapothúzva megyünk ugyan így, hát ha lesz valami
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 21., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 21., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 21., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2023. szeptember 21., csütörtök 9:57
nem mennétek sokra vele, az 19 másodperc akart lenni szerintem:Dhehetheoriginal írta:pont ma van nalunk egy audit, ide vele, idealis alvashozMickey írta: Pedig találtam hozzá valami 19 perces highlight videot ,
nem kéne?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 21., csütörtök 8:43
pont ma van nalunk egy audit, ide vele, idealis alvashozMickey írta: Pedig találtam hozzá valami 19 perces highlight videot ,
nem kéne?
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 21., csütörtök 8:42
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem