'shutterisland írta:
egyebkent bar volt par dramai momentum ebben a korben, mint bellingham kesoi golja, a galata comebackje vagy a lazio kapus fejese, de valamiert olyan sivarnak es bl feelingtol mentesnek ereztem most ezt az elso kort.
a meglepiket is hianyoltam, egyedul a 16 meccsbol a salzburg gyozelme mondhato bravurnak.
lehet csak pont ugy jottek ki a parositasok, a kovi kor sorsolasa szamomra egy fokkal erdekesebb, napoli-real, porto-barca, milan-dortmund, lipcse-city es newcastle-psg.
Mert sok az olyan csapat aki az utóbbi években max az EL-ben vitézkedett. Lens, PSV, U.Berlin, Braga, Soci, Feyenoord, Lazio, Young Boys, Antwerpen + Arsenal, Newcastle se tegnap volt főtáblán. Nekem is fura volt végig nézni az eredményeket, összefoglalókat. Gyenge a mezőny.
Talán jó is lesz, hogy jövőre valami újítás jön. Unalmas már a csoportkör így, hogy a csapatok 80%-a nem BL szint amúgy. Talán svájci rendszer ad majd valami új impulzust ha már ilyen szépen lenyúlta az UEFA Perez ötletét.
Kubo Inter ellen is nagyot ment tegnap btw, az a 30 mil lehet nem lesz sok érte szezon végén ilyen ínséges időkben támadó fronton.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"