Nem érted sztem. Carlo azt kéri tőle, hogy ne ott játszon ahol a legjobb (balszél), hanem kötetlenebbül húzodjon beljebb is. Kiserik meg Half is leírta az értékeld topicbamiro. írta:Szabadon mozoghat,ergo csinaljon azt amit akar.Pad'em írta:
Azért azt kinézem belőle, hogy érti mi az, hogy szabadon mozogni, csak nem fekszik neki, ezért inkább nem akarja. Ezt jobban el tudom képzelni. Ez se jó mondjuk mert ha az edződ azt mondja, hogy most balbekk vagy akkor az vagy, lsd Camavinga.
Más kérdés, hogy ha balszélen világklasszis akkor hülyeség szabad pozíciót erőltetni rá. De majd elválik mi sül ki ebből. Szerintem többet vesztünk ha nem Vini erősségére építünk mint nyerünk azzal ha Bellingham meg fickándozik előrébb tolva. Ő 3-as középpályán is fasza lenne.
Nem irigylem Carlót se amúgy ilyen amorf kerettel.
Ha szelen,akkor menjen ki oda.
Vagy az ugy jobb ha azt mondja carlo,hogy neked a szelen kell jatszani,mert ott vagy jo? Mi a kulonbseg?
Egy jatekos szerintem erzi,hogy hol a legmagabiztosabb,hol tudja az erossegeit kihasznalni.
Gondolom azért is szidta le Carlo a meccsen mert szinte csak baloldalra mozgott, középre alig. Ő az elmúlt két extra szezonjában mindig a vonal mellől, onnan indulva volt hatékony. Most meg az lenne a feladata, hogy fedje le a támadóharmad közepét is Rodrygóval.
Így is el lesz de nem lesz annyira meghatározó a játéka mint 433-ban lenne.