Nem egy utolsó macskajancsi csapat a soci, őket most bárkinek komoly skalp legyőzni. És ez most hátrányból fordítva, válogatott szüni után sikerült (vasárnap este

).
Ezt a gurigát leszámítva is voltak helyzetek, szép akciók, szerintem megérdemelt volt a győzelem.
Amúgy tetszik az alakuló bromance Brahim és Belli között. Főleg Brahim kereste az angolt a bogyóval (jó, nyilván nagy ész sem kell hozzá, perpill a legjobb formában lévő ember elöl... de akkor is), nem csak a kamerák előtt megy a jópofizás edzésen.. Most, hogy sűrű lesz a menetrend október elejéig és "indítja Carlo a rotációt" (ezt azért fenntartásokkal kezelem

) ebből is többet láthatunk.
ram8nes írta:
Szerintem Ancelotti es Pintus is tisztaban van vele, hogy hogy epul fel egy szezon, mi a menetrendunk es nem veletlen, hogy evek ota felismerheto egy sema, miszerint a szezon masodik felere "idozitik a format". *
2 éve az első 8 meccsből hatot megnyert a csapat, majd jött 2 bukó, de aztán 15 meccsen megint veretlen maradt 2021 év végéig. Szerintem nincs időzítés. Dolgoznak, max más hangsúlyokkal szeptemberben, mint áprilisban. Most ez 5/5-re volt eddig "elég", minimális rotálással, új alaptaktikával. Néha kiadja, néha nem.. Én csak az idény eleji formában, meg a fifa vírusban hiszek, mindig kell egy kis idő játékba jönni. Max annyi, hogy 2 Pintusos maszkos futkorászás után, a hétvégi meccsen kicsit nehezebben szedi az ember fia a lábát