HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 18., hétfő 11:09
Meglepődtem, hogy az első félidő után ilyen simán megfordítottuk 15 perc alatt az állást, szerintem ez elég nagy pozitívum, pedig nagyon egyben volt a Soci. Frantól pont ezt vártam, várom gyors elfutások szélen és tűpontos visszapasszok, beadások. Már a Getafe ellen is kiosztott két gólpasszt, akkor kimaradtak, pacsi a kis golyónak. Amennyire szivatta Kubo az elsőben, nagyon szépen visszahozta magát.
Joselu nem egy labdazsonglőr, többször gondoltam tegnap rá, hogy egy adott szituban Benzema mennyivel jobban oldotta volna meg mezőnyben, viszont van jelenlétünk vele a 16-oson belül, magas, lehet rá ívelni, legalább nem céltalanul lövöldözgetjük be a beadásokat mint sokszor eddig. Góljai meglesznek a ligában.
Az, hogy ennyire visszaálltunk nem tetszett túlságosan, de érthető FIFA szünet után, BL meccs előtt, csípős ellenfél ellen. Pozitívum, hogy elég stabilan kivédekeztük. Kroos és Tchouameni együtt a pályán úgy tűnik nekem nem működik.
Glutén free Carvajal viszont nagyot megy. Remélhetőleg kitart sokáig a formája. Brahim ígéretes, kaphatna tényleg most már több percet, Rodrygo helyett akár.
Valverdét kérdezték meccs utáni interjúban a PL ajánlatokról, azt mondta szerinte megvan a képessége, hogy ezért a klubért játszon, majd amikor ezt nem így érzi vagy ő vagy a klub majd keres rá megoldás, jól érzi magát, melózik tovább. Tavalyi gólmennyiség kelleni fog tőle, sőt az lenne az igazi ha rá tudna pakolni még.
Kepát már dícsértem szünetben is, tegnap remekül védett, így tovább és revidiálom magam vele kapcsolatban.
5/5, szerdán BL, hétvégén matrac. Beindul a dömping...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"