wZoLee7 írta:
Ez ma nem Rodrygo és a szélső védőink napja volt, de mivel mi a Real Madrid vagyunk, az utolsó percig játszunk. Ez a mentalitás már sokszor kifizetődött, és ez a getafe ezzel a patkány stílussal semmit nem érdemelt ma.
Brahim tényleg kaphatna több lehetőséget is, Kroos pedig abszolút kezdő továbbra is, ami azt jelenti, hogy Modric pedig nem. Nálam is a német az aki inkább kell a csapatba, az egyértelmű, hogy ketten együtt nem lehetnek kezdők.
Nagyon örülök a győzelemnek, az ilyen meccsek döntik el a bajnokságot majd később.
Viszont, ez a meccs egyből rámutatott, mi a keret gyengesége. Carva hoz egy rossz meccset, beküldjük LV-t és a helyzet még rosszabb lesz. Nem tud beadni és védekezni, ez pedig egy szélső védőnél totális katasztrófa. Lesznek ellenfelek akik ellen bőven mehet majd kezdőként is akár, de ott egyértelműen vannak gondok. A másik oldalon ma Fran totál -1 ember volt. Eladott labdák, pontatlan passzok, csupa olyan dolog ami miatt Mendyt "imádjuk". Mondjuk nálam továbbra is a spanyol az első, de kettő pár rossz meccs és megint Camat nézzük majd bhv poszton.
Mind1 mi a taktikai felállásunk, a betömörülű bunker ellen továbbra sincs túl sok fegyverünk. A beadásaink, szögleteink, szabadrúgásaink borzalmasak már évek óta. Ez amíg Carlo van már változni nem fog, de idén úgy vagyok az egésszel, hogy nem érdekel amíg nyerünk. Márpedig mondjon bárki bármit, ebben a csapatban simán benne van, hogy bármit megnyerjenek ebben a szezonban is.
Hogy mersz ilyet leírni, hogy LV-nek hiányosságai vannak? Júniusban komolyan gondolta a hülye fejem, hogy Fedet kéne ott próbálgatni, nem a rendkívüllelkeséskifújt srácot. Továbbra is tartom.
Meg Fran is vicces volt, hogy tegnap itt páran írogattuk, hogy nincs vele baj, egy tisztes iparosmunka, de legalább megbízható, erre rögtön majdnem 2 pontba került az a suta pöci.
De a legrosszabb nekem akkor is a getafe volt. 1 ütemmel később is simán odarúgtak, ütöttek-löködtek, téptek-nyűttek. Jajj, de utálom őket. Szerintem (mint a Sátánkában/Luciferben) van olyan pokol, ahol az a bünti, hogy egész nap getafe meccseket kell nézni. Tapló hentes banda, így nehéz focizni..
Az előtt viszont nagyon megemelem a kalapom, hogy, mint 2 éve, most is minden meccset hoz a csapat év elején. A jó kezdés nagyon fontos, 4/4.. Wow..
Szerintem javarészt Kroos fog majd ősszel játszani, lehet volt valami sérülése nyáron, azért volt kicsikét jegelve eddig. A 2 öreg együtt már csak ha nagyon minden, szerintem akkor fog együtt játszani..
Jó, hogy nem jövő héten játszunk a socival, ma nagyon tették-vették, szépen játszottak. Kíváncsi vagyok nagyon, egy ilyen ellenfél ellen milyen lesz majd a csapat/játék képe.