WHU… botranyosan gyenge egy csapat jatekban. Eleg komolyan tulteljesitenek iden. Hiaba jo a keret Moyes nem a Paqueta,Kudus fele arcokat szereti hanem a Soucek Ward-Prowse az esete. WHU nem lesz a Pool elott ez 100%.realmadrid95 írta:illgner írta:
És mennyi pénzt mernél feltenni rá, hogy a WHU, akár a Brighton megelőzi a Poolt? Mert én egy fillért nem tennék egyikre sem.
Ha kapnek tegyuk fel az unibettol egy free tippset 30 ezerert, megtennem siman. Nekem ez a megerzesem, hogy a rangadok nem fognak nekik jonni vkp nelkul. Mai fociban az egyik legfontosabb eleme a csapatnak.
Brighton is szerepel az Europa ligaban es eleg kemeny a csoportjuk is. Ok tenyleg brutalisan jok jatekban, de azert a Poolt hosszutavon megelozni nem konnyu. Nekik szinten eurpaliga van ugye csak ahol kb egy ideig mehet a B sor.
Plusz azert ez a Pool egyaltalan nem nez ki rosszul. Endo bar nem top jatekos de ha beilleszkedik hasznos lehet a 6-os poziban. Thiago is fefog epulni aki azert szepen fazont tud szabni a csapatainak. Kar h ennyire serulekeny. Emellett azert erkezett egy gravenbech aki bar szinten inkabb 8-as de egy eros magas technikas jatekos. A vedelem pedig szinten nem rossz. Eddig meg 1 meccsen tudott a Konate,Dijk paros egyutt jatszani. Efert volna egy bal labas vedo. Elol pedig azert van ero. Salah, diaz, azert minosegi szelsok.
Ez a Pool szerintem inkabb a 3. Helyre lesz jo. City Arsenal Pool a tippem. A negyedik helyre pedig jo paran fognak palyazni. De egyeore jatekban a Spurs tunik a legcombosabbnak plusz nekik sincs plusz terheles.