Sose volt meg ilyen edzo, meg ilyen edzoi felfogas

Kuriozum

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 17., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 17., vasárnap 7:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 17., vasárnap 7:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 17., vasárnap 7:38
Mi melle?mero írta: Mellé. De Zerbi éppen az az edző aki megszerkeszti a támadásokat.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. szeptember 17., vasárnap 6:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 17., vasárnap 6:30
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 17., vasárnap 0:09
realmadrid95 írta: Spurs, Brighton, Whu sokkal osszeszedettebb csapat erzetet kelti, mig az Arsenal es City egyertelmuen sokkal erosebbek a Poolnal.
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. szeptember 16., szombat 23:22
Nagy tétes ment el boomerkém?ziro4vr írta: Jajj ez a tipszmixülés annyira 2013.![]()
City már unalmas, Arsenal meg Pool megy remélem a bajnoki címért, Szoboszlai miatt adnám utóbbit, egyelőre nagy pozitív csalódás nekem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 16., szombat 21:08
A sportfogadas miert 2013?ziro4vr írta: Jajj ez a tipszmixülés annyira 2013.![]()
City már unalmas, Arsenal meg Pool megy remélem a bajnoki címért, Szoboszlai miatt adnám utóbbit, egyelőre nagy pozitív csalódás nekem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 16., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 16., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 16., szombat 19:49
Pep nem akkora kókler, vele is az a gond, hogy túl van szopva, mint Messike, helyén lenne kezelve nem lenne ezzel gond.Kerlon írta:neki az az egy mákja, hogy az igazolásokkal nem nyúlt nagyon mellé az elmúlt években vagy elköltött még 200 milliót közben'shutterisland írta: fura is egyebkent, hogy mikor kopasz koklereztek az mar nem csak feltetlen pep lehet.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 16., szombat 19:48
illgner írta: Sancho állítólag mehet vissza a Dortmundba, de ezt Kassai-Tóth Csaba mondta, ezért fenntartásokkal kezelendő.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 16., szombat 19:46
illgner írta:És ki lesz az a legalább 5 csapat, amelyik megelőzi őket? Mert én a Cityn kívül max. az Arsenalt látom előttük, a többieknél eddig simán jobbak.realmadrid95 írta:
Teljesen megfaradt, semmi Kloppra jellemzo jatek nincs. Hosszabb tavon ez ki is fog jonni, foleg a rangadokon. Itt is es a Castle ellen is epphogy behuzzak. Olyan 6.-7.helyre saccolom oket, igy, hogy ez a kozeppalya ennyire gyenge vedekezesben. MacAllister egyelore nagyon nagy flop, Bajtecic jobb nala szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. szeptember 16., szombat 19:05
neki az az egy mákja, hogy az igazolásokkal nem nyúlt nagyon mellé az elmúlt években vagy elköltött még 200 milliót közben'shutterisland írta: fura is egyebkent, hogy mikor kopasz koklereztek az mar nem csak feltetlen pep lehet.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 16., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 16., szombat 18:08
Hogy aztán jöhessünk fröcsögni, hogy ennél a kopasznál még a szertáros alsógatyája/öreganyám térde, stb. is jobb lennegutihaz14 írta:ezt a realnal is megcsinalod nem mondtal ujathehetheoriginal írta: @RaulCF: lehet szarok, de azert futni meg kuzdeni csak kellene, nem?
Kocog mindegyik, kozben azert erkezik a penz a szamlara szepen.![]()
Engem igy messziről felbasz, ha mu drukker lennek, mar reg elegettem volna a gecibe a mezt es vissza se neznek ezekre a retkekre![]()
azt nem ertem miert nezed ha kinzo az egesz mu
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. szeptember 16., szombat 18:04
hát ez az. ezek vesztes emberek vagy kipukkadtak. amíg ilyen fertő a mentalitás addig nem fognak elmozdulni. lehet ott akárkihehetheoriginal írta: @RaulCF: lehet szarok, de azert futni meg kuzdeni csak kellene, nem?
Kocog mindegyik, kozben azert erkezik a penz a szamlara szepen.![]()
Engem igy messziről felbasz, ha mu drukker lennek, mar reg elegettem volna a gecibe a mezt es vissza se neznek ezekre a retkekre
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem