Nem vagy covidos?_Bushido_ írta: korábban téma volt a mosógép vásárlás.
Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépet.
Viszont ezzel sem vagyok megelégedve.
A régi Boshban volt pár sima, alap "program" 40, 60, 90 fok és kész. Beállítottam amit akartam (40 fokban a fekete, 60ban a fehér) és kész. Nem kellett semmi másra figyelni. Ha jól emlékszem 100-115 perces programok voltak ezek.
Itt meg van milliónyi program, csak épp egyik sem ér semmit sem. Vegyes mosás 1 óra 40 fokon. Itt megy most a fekete, de semmi illata nincsen a ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat. Pedig ugyanazokkal a mosószerekkel mosok, mint az előző bosh esetében.
Egyszerűen idegesít, hogy régebben kimostam a ruhákat és teregetés után még napokig illatoztak a ruhák a nappaliban. Még az étterem törlőrongyai is, amik sok szennyeződést látnak két mosás közt. Érthetetlen az egész. Ez is kuka? van gyári hibás mosógép vagy mi a fene lehet?
Amúgy minap menettem egy Vegyes mosást (fekete ruhákkal, 40 fokon, 1 óra). Háromszor is odamentem megnézni és egyszer sem volt habos a víz a mosógép dobjában. Ez megint csak WTF kategória!
Valakinek valami ötlet?
Szerelő?
vagy más mosószer? (de hisz ugyanez volt évek óta)

Azóta én sem érzem úgy az illatokat, de cserébe kevesebbet is kell mosnom, mert később lesz büdös a ruha..