De a klubtól minek kérjen elnézést? Az edző azt mondta, nem alkalmas játékra, ő meg azt mondta, ez nem igaz.. Ebben szvsz semmi tiszteletlenség nincs a mu-val szemben..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 15., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: cart » 2023. szeptember 15., péntek 19:29
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. szeptember 15., péntek 19:29
Ten Hag wants Sancho to apologise to him and the club, otherwise he will not play for United under the manager.BlancoMark írta: Ha esetleg el is kovetett valamit Sancho, akkor nem a klubtol kene elnezest kernie? Kinek kepzeli magat ETH? Nagyon hamar ki lesz utalva onnan.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 15., péntek 19:26
MU drukkereknek mi a véleménye Hagról? Fogy a türelem vagy inkább a körülmények áldozatának tartják? Ez a Sancho ügy így elég peches neki, hogy Antonyt pont most offolta a csitrije de amúgy meg egy semmit érő flop Jadon. Viszont csak 100 milliós befektetés volt, úgyhogy elég necces kitenni a keretből hisztiből. Pláne, hogy az eredmények meg elég kellemetlen voltak eddig ráadásul igen nehéz hetek jönnek nektek.Caraway írta:Milyen Pogba?cart írta: Hamar sikerült Pogba meg CR után kipécéznie valaki újat magánakNem is dolgoztak egyutt…
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 15., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. szeptember 15., péntek 19:21
Milyen Pogba?cart írta: Hamar sikerült Pogba meg CR után kipécéznie valaki újat magának
HozzászólásSzerző: cart » 2023. szeptember 15., péntek 19:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. szeptember 15., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 15., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 14., csütörtök 21:50
Sajnos sose látszott jó ötletnek, max a fejesek fejében.illgner írta: Akkor éppen jó ötletnek "látszott", de semmivel sem lettek jobbak.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 14., csütörtök 21:41
Lehet ilyen mozzanatokat kiragadni, csak semmi értelme. Én egy szóval sem állítottam, hogy miatta lettek gyengébbek, de hogy semmivel sem lettek jobbak, az elég nyilvánvaló. Az ő leigazolása is olyan ad hoc döntés volt, mint az elmúlt évek legtöbb MU-igazolása. Akkor éppen jó ötletnek "látszott", de semmivel sem lettek jobbak.Remy írta: Gondolom az mellékes, hogy 11 db 11-est is kaptak CR előtt, amivel Bruno hozhatott egy kiemelkedő szezont statban. CR-es évben pedig kaptak 5öt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 14., csütörtök 16:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 13., szerda 23:34
Nem akartam duplázni, de előtte lévő szezonban meg 14 tizit lőhettek. CR előtt 2 szezon alatt 25 db 11-es. Azért az szezon végére nem kevés extra pontot hozhat a konyhára.Remy írta: Gondolom az mellékes, hogy 11 db 11-est is kaptak CR előtt, amivel Bruno hozhatott egy kiemelkedő szezont statban. CR-es évben pedig kaptak 5öt.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 13., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 13., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 13., szerda 22:26
Jobbak biztosan nem lettek vele, talán ez nem vitatható. Abban az idényben még jól is igazoltak, mert mellette jött Sancho és Varane, nagy érvágás nem érte őket Martial és Pereira távozásával, és mégis nagyon visszaestek.ateeemadrid írta:Miatta gondolomillgner írta: CR leigazolása is rossz döntés volt. Előtte második lett a MU, 73 rúgott góllal, 74 ponttal, az első idényében visszacsúsztak a hatodik helyre, 57 rúgott gól, 58 pont, meredek zuhanás.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 13., szerda 22:17
Miatta gondolomillgner írta: CR leigazolása is rossz döntés volt. Előtte második lett a MU, 73 rúgott góllal, 74 ponttal, az első idényében visszacsúsztak a hatodik helyre, 57 rúgott gól, 58 pont, meredek zuhanás.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. szeptember 13., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 13., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. szeptember 13., szerda 21:11
Ha nem történik valamiféle Leicesteri csoda, akkor ez a MU kizárt, hogy top4be végezzen idén, vagy lehet még a nemzetközi indulás sem lesz meg.sander írta:Meglepodnek ha ez a MU az elkovetkezo 5-6 evben top csapattá nöné ki magat. Egyreszt amirol beszeltunk az atigazolasoknal masreszt meg ez a keret korulbelul addigra le is cserelodik.'shutterisland írta: en pont kettotok koze lovom be.
a top-top csapatokban en nem latnam alapembernek, de azert egy everton vagy aston villa szintnel feljebb erzem jatektudasban.
a mu jelenleg szerintem pont megfelel ennek, de nyilvan az lenne a cel, hogy fenn legyenek a ti, bayern vagy city polcan megint, oda nem hiszem, hogy o eleg kulcsembernek.
Azert arra is kivancsi vagyok lennek hogy mennyire egeszseges egy bajnoksagban az amikor van 6-8 bajnokeselyes csapat (tudom hogy abbol max 2 aki tenyleg bajnokeselyes) . De hogy ennek a 6-8 csapatnak szinte eredmenykenyszerbe kell dolgoznia az fix. Szerintem igy sokkal nehezebb egy jatekost beepiteni egy rendszerbe (sztem eleg csak azt megnezni hogy a bundesligabol aki atigazolt a Pl-be azok kozul hanynak sikerult maradandot alkotnia mostanaba), egy fiatal jatekost felepiteni top teljesitmenyre, egy edzonek lehetoseget adni egy normalis projectet vegig vinni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem