aztan lehet raisen egy serial killer es nyomokat akar eltuntetni.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 17., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. szeptember 17., vasárnap 22:08
_Bushido_ írta:Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépet
Ezért 6. érzék, elszívja az illatokat._Bushido_ írta: ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. szeptember 17., vasárnap 22:02
Nem vagy covidos?_Bushido_ írta: korábban téma volt a mosógép vásárlás.
Vettünk végül egy Whirlpool 6.érzék mosógépet.
Viszont ezzel sem vagyok megelégedve.
A régi Boshban volt pár sima, alap "program" 40, 60, 90 fok és kész. Beállítottam amit akartam (40 fokban a fekete, 60ban a fehér) és kész. Nem kellett semmi másra figyelni. Ha jól emlékszem 100-115 perces programok voltak ezek.
Itt meg van milliónyi program, csak épp egyik sem ér semmit sem. Vegyes mosás 1 óra 40 fokon. Itt megy most a fekete, de semmi illata nincsen a ruháknak, olyan "új mosogép szaga van", vagy épp semmilyen. Fehér mosás esetében coccolino+mosópor 3:35 időtartamon és szintén semmi illat. Pedig ugyanazokkal a mosószerekkel mosok, mint az előző bosh esetében.
Egyszerűen idegesít, hogy régebben kimostam a ruhákat és teregetés után még napokig illatoztak a ruhák a nappaliban. Még az étterem törlőrongyai is, amik sok szennyeződést látnak két mosás közt. Érthetetlen az egész. Ez is kuka? van gyári hibás mosógép vagy mi a fene lehet?
Amúgy minap menettem egy Vegyes mosást (fekete ruhákkal, 40 fokon, 1 óra). Háromszor is odamentem megnézni és egyszer sem volt habos a víz a mosógép dobjában. Ez megint csak WTF kategória!
Valakinek valami ötlet?
Szerelő?
vagy más mosószer? (de hisz ugyanez volt évek óta)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. szeptember 17., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 16., szombat 12:38
Már megszoktuk, le se kell ezt írnodhehetheoriginal írta: Az fail, beneztem akkor![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 16., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. szeptember 16., szombat 11:48
Már amelyik olyan.cart írta: Gondolom közvetlenül a kártyáról jön a ventilatorok vezérlése. Nem kell külön bekötni az alaplaphoz ahogy a leguteses kártyákat se.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 16., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: cart » 2023. szeptember 16., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 16., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. szeptember 14., csütörtök 12:52
https://media.giphy.com/media/6751A64NJkyCQ/giphy.gifSanti írta: - És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. szeptember 14., csütörtök 12:19
Hehe-t. Neki kurva mindegy, a kamionban CB rádió vanSanti írta: Szerintem mindenkinek igaza van mindegyik réteg létezik.
- Van az aki megveszi, mert tényleg szüksége van rá és ki is használja.
- Van az aki megveszi, bár nincs rá szüksége, de csak azért megveszi, mert megteheti és kész.
- Van az aki megveszi, akkoris, ha nem engedhetné meg magának amúgy, de inkább kenyeren és vizen él egy ideig, csak azért, hogy neki iphoneja legyen.
- Van az aki megtehetné, de nem veszi meg, mert racionálisan mérlegeli, hogy nincs ilyenre szüksége és teljesen jó az igényeinek a fele/harmadannyiba kerülő is.
- Van az aki nem teheti meg, de ácsingózik rá, hogy iphoneja legyen, ezért beleáll inkább fikázni, mert attól jobban érzi magát, hogy neki nincs, de legalább akinek van annak se legyen már jó.![]()
- Van az aki meg nem teheti meg, de nem is kell neki, totál leszarja, hogy kinek milyen telefonja van.
- És van a madridom népe, akik ráérnek ho-ban a spinalis székükből oldalakon keresztül rugózni ezen a témán.![]()
Kihagytam valamit?![]()
HozzászólásSzerző: nokedli » 2023. szeptember 14., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. szeptember 14., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 14., csütörtök 9:59
Hétköznap ha találkozol valakivel ez lehet igaz, de itt a szavazás alapján nem gondolom hogy jelentõs hányadban olyanok írtak arról hogy minek a csúcsteló, akiknek tellne nekik csúcstelóra.Realista24 írta:Ez igaz, viszont a masik oldalon is bevallhatja egy nagy resz, hogy csak az irigyseg beszel belole es ideologiakat gyart, hogy o miert nem vesz telefont x eve vagy ha vesz, akkor nem a csucs kategoriaban.cart írta: Nem azzal van a gond aki 500k-ert vesz telefont, henem aki ideologiakat gyart kore hogy neki miert eri meg, vagy mennyire nelkulozhetetlen a munkajahoz hogy nem kell naponta 4 karaktert pluszban begepelni.
Nincs ra szuksege, de megengedheti maganak mert van penze ra es megvvette, ennyi.
Nem veszi meg, mert nincs ra penze, ennyi. Ettol nem lesz kevesebb egy ember sem, hogy egy szar telefonert nem ad ki egy raklap penzt.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. szeptember 14., csütörtök 8:44
Nem tudom, hogy ismered e stumpf biró balázst..de ha nem akkor ajánlom az alábbi relativ rövid podcast sorozatot. https://deepadaptation.hu/betyaros-vila ... st-adasok/kiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 14., csütörtök 8:23
abból nem élnének meg, amit én fogyasztok telefonokból...kiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. szeptember 14., csütörtök 7:38
Ha a 20 milliós tezla lenne még élveznéd is. :Pkiserik írta: Ez a fogyasztói társadalom. Az, hogy egyes helyeken lassan kihúzzák az emberek belét, megmozgat 1-2 embert, a félmilliós flexes mobilról meg oldalakon keresztül megy a diskurzus pro és kontra![]()
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. szeptember 14., csütörtök 7:26
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem