Meglepodnek ha ez a MU az elkovetkezo 5-6 evben top csapattá nöné ki magat. Egyreszt amirol beszeltunk az atigazolasoknal masreszt meg ez a keret korulbelul addigra le is cserelodik.'shutterisland írta: en pont kettotok koze lovom be.
a top-top csapatokban en nem latnam alapembernek, de azert egy everton vagy aston villa szintnel feljebb erzem jatektudasban.
a mu jelenleg szerintem pont megfelel ennek, de nyilvan az lenne a cel, hogy fenn legyenek a ti, bayern vagy city polcan megint, oda nem hiszem, hogy o eleg kulcsembernek.
Azert arra is kivancsi vagyok lennek hogy mennyire egeszseges egy bajnoksagban az amikor van 6-8 bajnokeselyes csapat (tudom hogy abbol max 2 aki tenyleg bajnokeselyes) . De hogy ennek a 6-8 csapatnak szinte eredmenykenyszerbe kell dolgoznia az fix. Szerintem igy sokkal nehezebb egy jatekost beepiteni egy rendszerbe (sztem eleg csak azt megnezni hogy a bundesligabol aki atigazolt a Pl-be azok kozul hanynak sikerult maradandot alkotnia mostanaba), egy fiatal jatekost felepiteni top teljesitmenyre, egy edzonek lehetoseget adni egy normalis projectet vegig vinni.