Nika91127 írta:
Mert...mert...
(Senkinek se kell, de jó megmutatni, h erre is van felesleges félmillád).
Tényleg elképzelhetetlen, hogy valaki mondjuk azért veszi, mert ez tetszik neki, és van rá pénze?
Itt múltkor volt egy kérdés, hogy mennyit tudtok megtakarítani havi szinten, fórum fele legalább 100-200ezreket választotta, vagy afölött, abból két évente pl futja egy ilyen telefonra.
Én is iphone-t használok, 6-8-13, ezek voltak, 4 évente vettem újat, szerintem ez nem a luxus kategória, vagy a prémium érzés egyáltalán.
Nekem eszem ágában sincs mást venni, 2-300ezer forintot 4 év alatt össze lehet perselyezni, amennyiért max vettem újonnan az iphone-t legutóbb.
Emlékszem, 2014-ben a 6-os 185 ezer volt, 2018-ban meg a 8-asért 650 dolcsit fizettem, mert bevették 150ért még a 6-ost USA-ban.
Itt sokan írják a kompromisszumot, zárt rendszert, hát én a közel 10 év alatt még nem találkoztam olyan problémával, ami ebbe illene. Itt nem tudom mire gondoltok, bár írta valaki a torrentezést, még ez sose jutott eszembe, hogy telefonon csináljam:D De ez akkor egy dolog.
Persze értem az ellenérzést, és tény, hogy van a bolond réteg, aki évente veszi a legújabb, legerősebbet, annak én sem látom sok értelmét.
De amíg pl engem 4 évig kihasznál egy telefon, akkor 300k-t megért.