mit sír a szátok. az infláció negyedét lefedicsababarca írta: Most kaptuk a 2024. jan. 1-től várható béreinkről a papírokat.
5%-os emelések a mostanihoz képest:D

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:59
mit sír a szátok. az infláció negyedét lefedicsababarca írta: Most kaptuk a 2024. jan. 1-től várható béreinkről a papírokat.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:53
De van, ha jol megfizeted. Azt meg nem szantottak be, de gondolom az is sorra kerul majd.Halfkey írta: gutihaz pihenhessen egyet, hozom most én helyette a napi kötelező Fidesz-fikát Telex linkkel![]()
https://telex.hu/belfold/2023/09/13/pes ... oda-szokes
Mit nem értesz Bözsi? Szerintem nincs az országban óvoda ahol lenne elég pedagógus. A miénkben van hogy a konyhásnéninek (!) is be kell segítenie, az meg a teljesen standard ügymenet hogy reggel csak dajka, este csak pedasszisztens.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:40
egyen sem.kierkegaard írta: Hány tüntetésen vettél részt hehe?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:36
Erzesem szerint ez brutto, abbol mar nemigen.h3x0r írta:csababarca írta: Most kaptuk a 2024. jan. 1-től várható béreinkről a papírokat.
a legnagyobb havi illetmény amit láttam 510ezer forint, még bőven messze van a 800ezertől amit mondtak nyáron a tévében, hogy a pedagógusok ennyit fognak keresni, mert megszavazta a parlament:D
idősek sírnak, nem tudom mire számítottak, de amikor sztrájkolni kellett, akkor lapítottak mint szar a fűben.
510-bol kijon az iphone 15 pro![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:17
csababarca írta: Most kaptuk a 2024. jan. 1-től várható béreinkről a papírokat.
a legnagyobb havi illetmény amit láttam 510ezer forint, még bőven messze van a 800ezertől amit mondtak nyáron a tévében, hogy a pedagógusok ennyit fognak keresni, mert megszavazta a parlament:D
idősek sírnak, nem tudom mire számítottak, de amikor sztrájkolni kellett, akkor lapítottak mint szar a fűben.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. szeptember 14., csütörtök 13:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 14., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. szeptember 13., szerda 13:13
Arra gondolsz hogy hol nincs mondjuk 50% feletti hazai tulajdon?BlancoMark írta: Van olyan agazat ami meg nem a Fidesze? Nem ironikus a kerdes, tenyleg kivancsi vagyok. Most igy hirtelen nem jut eszembe semmilyen agazat. Es igen, a mindenkori magyar allamnak ez egy jo befektetes lehet, viszont nem recesszio idejen egyreszt, masteszt tudjuk hogy mit jelent az a Fidesz kormanyzas alatt amikor valami 'allami' kezbe kerul.
Valoszinuleg peldatlan a tortenelemben hogy egy elvileg demokratikusan mukodo orszagban mindent (is) sikerult felvasarolni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 13., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 13., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 13., szerda 12:51
Nem láttam tanulmányt, hogy mivel számolnak.gutihaz14 írta:legjobb esetben is 30 ev a megterules de inkabb tobb. ez nekik semmilyen szinten sem szempont. mas van emogottRealista24 írta: Mondjuk sztem Ferihegy jó befektetés lenne az államnak. Ertsd a mindenkori magyar államnak, mert hatalmas love van benne.
Az már más kérdés hogy így meg több lenyúlni való love lenne.
es akkor meg nem tudjuk a hitelkonstrukciot
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 13., szerda 12:35
legjobb esetben is 30 ev a megterules de inkabb tobb. ez nekik semmilyen szinten sem szempont. mas van emogottRealista24 írta: Mondjuk sztem Ferihegy jó befektetés lenne az államnak. Ertsd a mindenkori magyar államnak, mert hatalmas love van benne.
Az már más kérdés hogy így meg több lenyúlni való love lenne.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 13., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 13., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 13., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. szeptember 13., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. szeptember 12., kedd 18:12
Kezdet? Minek a kezdete? Ez az orszag, miota letezik. Egymassal szemben allo retegek, csoportok evszazadok ota. Alapvetoen meg mindig ott tart az egesz, hogy cigany vagy magyar. Ennyit fejlodott a tarsadalom 300 ev alatt.kiserik írta: Ha már politika. Sajnos nem egyedi eset, és ezekben vastagon benne van a Fidesz és a bal oldal, hogy ilyen állapotok vannak az országban. És ez még csak a kezdet. https://youtu.be/ObE8iBaza6Y?si=vZBq0cFwrLE8iJll
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 12., kedd 17:31
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem