Ha nem történik valamiféle Leicesteri csoda, akkor ez a MU kizárt, hogy top4be végezzen idén, vagy lehet még a nemzetközi indulás sem lesz meg.sander írta:Meglepodnek ha ez a MU az elkovetkezo 5-6 evben top csapattá nöné ki magat. Egyreszt amirol beszeltunk az atigazolasoknal masreszt meg ez a keret korulbelul addigra le is cserelodik.'shutterisland írta: en pont kettotok koze lovom be.
a top-top csapatokban en nem latnam alapembernek, de azert egy everton vagy aston villa szintnel feljebb erzem jatektudasban.
a mu jelenleg szerintem pont megfelel ennek, de nyilvan az lenne a cel, hogy fenn legyenek a ti, bayern vagy city polcan megint, oda nem hiszem, hogy o eleg kulcsembernek.
Azert arra is kivancsi vagyok lennek hogy mennyire egeszseges egy bajnoksagban az amikor van 6-8 bajnokeselyes csapat (tudom hogy abbol max 2 aki tenyleg bajnokeselyes) . De hogy ennek a 6-8 csapatnak szinte eredmenykenyszerbe kell dolgoznia az fix. Szerintem igy sokkal nehezebb egy jatekost beepiteni egy rendszerbe (sztem eleg csak azt megnezni hogy a bundesligabol aki atigazolt a Pl-be azok kozul hanynak sikerult maradandot alkotnia mostanaba), egy fiatal jatekost felepiteni top teljesitmenyre, egy edzonek lehetoseget adni egy normalis projectet vegig vinni.
jóformán senkit sem igazoltak, Hojlund ment oda csatárnak, ami még jó lehetne, de ennyi. Kapus poszton nem biztos az erősítés. sokan már kikezdték Onanát. Sok gólban benne is volt.
Védelem nagy nulla. Varane sérülékeny, ki is dőlt most éppen. Maguire kész vicc. a nyugdíjas Johnny Evans jött még oda hátra, de ő max csereszint lenne egy top MU-ban, most meg legutóbb Maguire-vel voltak párban a meccs jó részében. Lindelöf kuka. Egyedül az argentin gyerek ér ott valamit. Balosra Shaw és Malacia sérült elvileg, Raguilon a világ szeme. ő érte mondjuk szorítok, remélem jó lesz.
Scott McTominay fura mód a válogatottban szárnyal, vezeti az selejtező góllövő listát, lehet máshol van játszatva, mint a MUBan, Case nem találja a helyét, Mount sérült épp, Amrabat kész talány egyelőre, Bruno és Eriksen meg nem bírnak komplett szezonokat, főleg utóbbi az ismert okok miatt.
szóval van most bőven sok erősebb és főleg összeszedettebb csapat, mint a MU.
kár értük, de ezt ők b*szták el, a sok kókler edző és Mourinho és CR kirúgásával / elkergetésével. de pl Di Maria se volt jól kezelve ott, ő pl Mourinho alatt sztem jó lett volna ott.