Luka Modrić
Re: Luka Modrić - 10
A lényege akkor volt ez, ha ezt akarod belelátni. Õ arról beszélt, hogy furcsa neki a padon és küzdeni fog a helyéért, itt meg megy az aggódás hogy milyen negatív dolog ez. Ezt nem értem miért baj, ha ez lenne a mentalitása és megmaradna ennyinek fizikailag ami most, simán maradhatna. Nyilván azt gondolom én is hogy nem fogja bírni a teste, de ne azért ne tartsuk meg mert ‘nem tūri a padot’.
- ateeemadrid
Nyilatkozta. Mondjuk tény, hogy nem pont így, de a lényege ez volt.Halfkey írta: Tudnám honnan veszitek ez a nem tetszik neki a csere szerep dolgot.
Tudnám honnan veszitek ez a nem tetszik neki a csere szerep dolgot.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem is ev vegen el kell engedni penzt keresni vagy visszavonulni.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én egészen máshogy látom, de valszeg bennem van a hiba. Nincs benne még 2 év. Idén sem tetszik neki a csere szerep már, többre meg már nem elég. Az esze megvan a focihoz, messze kiemelkedik, top szint az egész világon. Fizikailag viszont elment mellette az idő.
Már évek óta az van, hogy nem örülök a válogatott szerepléseinek, ezt tartom továbbra is. Három fronton harcolunk, Ő vállalja a válogatottak 90+ perceit is.
Hozzá képest Kroos sokkal jobban kell a csapatnak szerintem, ketten együtt már tavaly sem szabadott volna kezdeniük, idén ez főleg igaz. Luka csereként beállva bitang erős lehet, az év első felében, ugyanis ennyi meccsel a lábában tavaszra nem lesz már ott kakaó, zongorázni lehet a különbséget majd a beálló Modric és pl Ceba között, ki visz több lendületet a játékunkba. Igen, ezt az Ő skilljével lehet balancolni egy ideig, de bőven lesznek azok az ellenfelek akik ellen majd egyszerűen csak futni, hajtani, kaparni kell. Persze lesznek meccsek amikor simán lehet kezdő is, de az egész Modric dolgot okosan kell menedzselni. Van benne egy jó év még nálunk ha okosan használjuk, aztán nyáron jön a búcsúzkodás. Nem fog akarni visszavonulni érzésem szerint mi pedig már nem fogunk annyira ragaszkodni egy 39-40 éves játékoshoz, aki a 3. legjobban kereső a keretben. Arról meg nem is írtam, hogy mennyire sok a kp-s a csapatban, Gülert még nem is láttuk. Ezek tények és a csapat szempontjából szerintem teljesen jogosak
Már évek óta az van, hogy nem örülök a válogatott szerepléseinek, ezt tartom továbbra is. Három fronton harcolunk, Ő vállalja a válogatottak 90+ perceit is.
Hozzá képest Kroos sokkal jobban kell a csapatnak szerintem, ketten együtt már tavaly sem szabadott volna kezdeniük, idén ez főleg igaz. Luka csereként beállva bitang erős lehet, az év első felében, ugyanis ennyi meccsel a lábában tavaszra nem lesz már ott kakaó, zongorázni lehet a különbséget majd a beálló Modric és pl Ceba között, ki visz több lendületet a játékunkba. Igen, ezt az Ő skilljével lehet balancolni egy ideig, de bőven lesznek azok az ellenfelek akik ellen majd egyszerűen csak futni, hajtani, kaparni kell. Persze lesznek meccsek amikor simán lehet kezdő is, de az egész Modric dolgot okosan kell menedzselni. Van benne egy jó év még nálunk ha okosan használjuk, aztán nyáron jön a búcsúzkodás. Nem fog akarni visszavonulni érzésem szerint mi pedig már nem fogunk annyira ragaszkodni egy 39-40 éves játékoshoz, aki a 3. legjobban kereső a keretben. Arról meg nem is írtam, hogy mennyire sok a kp-s a csapatban, Gülert még nem is láttuk. Ezek tények és a csapat szempontjából szerintem teljesen jogosak
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szerintem is benne van még 2 év Modricban. a válogatottat se fogja engedni. de azért ott is jó lenne okosabban terhelni.
ilyenkor jut eszembe, hogy Gago is abban nyomta
azért Zidane után a Real Madrid ötösének lenni sem olyan rossz. szerintem Jude marad abbanrealmadrid95 írta:
Szerintem, ha tavozik majd a horvat varazslo es nem jon Bappe, akkor meg fogja kapni Bellingham a 10 es mezt.
ilyenkor jut eszembe, hogy Gago is abban nyomta

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mult heten a legjobb jatekosunk volt.
Fizikalisan birja,lassult,de sose volt gyors.
O lehet a 12.emberunk,a nyeroember.
Fizikalisan birja,lassult,de sose volt gyors.
O lehet a 12.emberunk,a nyeroember.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ki temeti?
Remélem még van benne 1-2 szezon, csereként beállva, egyik másik meccsen kezdőjént, jól gazdálkodva a lehetőséggel, a csapat részéről , ésszel kihasználva a minőségét !
Remélem még van benne 1-2 szezon, csereként beállva, egyik másik meccsen kezdőjént, jól gazdálkodva a lehetőséggel, a csapat részéről , ésszel kihasználva a minőségét !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy "temetitek"
Aztán van rá egy ezresem, hogy még a köv szezonba is Real játékos lesz. Hát még a válogatottból sem vonult vissza az emberünk és tolja a 90 perceket.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
azért ne legyen fék, max 6-0 nál
játsszon amíg lehet, van még benne annyi, hogy jól jöjjön ki a kapott percekből.

játsszon amíg lehet, van még benne annyi, hogy jól jöjjön ki a kapott percekből.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Steve írta:Így van.lordgabi írta: És a legméltóbb helyre került a 10-es mez is...![]()
![]()
Reméljük lesz méltó utódja. Modriccsra én már úgy gondolok, hogy minden meccs ajándék és megtiszteltetés, hogy láthatom.
Nem ő lesz a csapat alapja, nem ő fog diktálni, nem rá fogjuk nyilván a jövőt építeni, de örülni, kell amíg itt van, ha hoz pár nem topp meccset, az sem érdekel.
Ha 1-2 szezonig kicsit fék is lenne,illetve nem a régi Modric az sem érdekel. Megérdemel minden percet, amíg itt van, majd várjuk vissza a Realnál valami más szerepben.
Legenda!
Szerintem, ha tavozik majd a horvat varazslo es nem jon Bappe, akkor meg fogja kapni Bellingham a 10 es mezt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Így van.lordgabi írta: És a legméltóbb helyre került a 10-es mez is...![]()

Reméljük lesz méltó utódja. Modriccsra én már úgy gondolok, hogy minden meccs ajándék és megtiszteltetés, hogy láthatom.
Nem ő lesz a csapat alapja, nem ő fog diktálni, nem rá fogjuk nyilván a jövőt építeni, de örülni, kell amíg itt van, ha hoz pár nem topp meccset, az sem érdekel.
Ha 1-2 szezonig kicsit fék is lenne,illetve nem a régi Modric az sem érdekel. Megérdemel minden percet, amíg itt van, majd várjuk vissza a Realnál valami más szerepben.
Legenda!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És a legméltóbb helyre került a 10-es mez is...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Isten éltesse a legszerethetőbb, legemberibb varázslónkat.
Nem egy kibaxott szépfiú, nem egy marketing termék.
Az embersége, a szerénysége, az álazatossága és a mindennapi munkája vitte fel a csúcsra.
Lehett láttunk már nála jobb játékost, aki a faxán pörgette a labdát, számomra Modric mindig ott lesz a legjobbak között és a legszerethetőbb játékosok között.
Hálás vagyok, hogy megszépítette az elmúlt X évemet a Reallal, azzal amit nekünk adtak az elmúlt hosszú évek alatt, a legmagasabb szinten.
Nem egy kibaxott szépfiú, nem egy marketing termék.
Az embersége, a szerénysége, az álazatossága és a mindennapi munkája vitte fel a csúcsra.
Lehett láttunk már nála jobb játékost, aki a faxán pörgette a labdát, számomra Modric mindig ott lesz a legjobbak között és a legszerethetőbb játékosok között.
Hálás vagyok, hogy megszépítette az elmúlt X évemet a Reallal, azzal amit nekünk adtak az elmúlt hosszú évek alatt, a legmagasabb szinten.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Isten Éltesse még nagyon sokáig a mi Varázslónkat!

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Az egyetlen aki a Messi-Ronaldo harc kozben tudott aranylabdat nyerni.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Imadom a palit

- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Isten éltesse!
Ha az utolsó 5 furduló valamelyikén pályára lép, ő lesz minden idők legidősebb játékosa aki ezt megteszi, megelőzve Öcsi bácsit.
Legendák!

Ha az utolsó 5 furduló valamelyikén pályára lép, ő lesz minden idők legidősebb játékosa aki ezt megteszi, megelőzve Öcsi bácsit.
Legendák!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
38 éves lett, szomorú nap lesz, amikor már nem fog közénk tartozni, sok hála és köszönet az eddigiekért, Isten éltessen varázsló!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Luka Modrić: "The club, Ancelotti and I had clear conversations and agreements. My only condition for staying was to be treated as a competitive player and not to be kept in the squad in the name of past merits. It was my wish that all players can fight for a starting spot."
Na, akkor ez is tisztazva.
Na, akkor ez is tisztazva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema