dzsi91 írta:Amit szabad Jupiternek…én a 420ojron akadtam fent , gondolom azon rajtavan messi nyálva vagy nemtudom mitől kerülhet annyiba
![]()
Jó kis relikvia egyébként
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. szeptember 8., péntek 21:40
dzsi91 írta:Amit szabad Jupiternek…én a 420ojron akadtam fent , gondolom azon rajtavan messi nyálva vagy nemtudom mitől kerülhet annyiba
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 8., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 8., péntek 21:15
Méretbeli különbség. Nekem is van Bernabeus, vagy 10 éve vettem.dzsi91 írta:Amit szabad Jupiternek…én a 420ojron akadtam fent , gondolom azon rajtavan messi nyálva vagy nemtudom mitől kerülhet annyiba
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 8., péntek 21:14
Amit szabad Jupiternek…TakiLaci2023 írta:https://us.shop.realmadrid.com/products ... dium-grassdzsi91 írta: Barcelona have opened a shop next to the Camp Nou to sell Camp Nou grass.
The prices range from €20 to €420.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. szeptember 8., péntek 20:46
https://us.shop.realmadrid.com/products ... dium-grassdzsi91 írta: Barcelona have opened a shop next to the Camp Nou to sell Camp Nou grass.
The prices range from €20 to €420.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 8., péntek 20:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 8., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 7., csütörtök 10:41
Igen épp ezért ez szerintem valami beteg fétis nekik, hogy ha érkezik valaki akkor az ilyen bibliai eljövetel legyenHalfkey írta: Teljesen kizárt hogy Nunezt adta volna érte a Liverpool.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 7., csütörtök 9:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 7., csütörtök 0:20
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 6., szerda 8:48
Jaa ertem,csak a jatekos bevetelt meg a kiadast irtad az utolso hszben.Realista24 írta:Itt nem beszamolorol van szo, csak pusztan a cikkrol.miro. írta:
Transfermarkton 100+-ban vannak.
Gondolom ott nem vontak le Dembele reszet.
Az alairas penzt volt mar hogy barmelyik klub az atigazolasi merlegre tette? En ugy tudom nem.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 6., szerda 8:46
Itt nem beszamolorol van szo, csak pusztan a cikkrol.miro. írta:Transfermarkton 100+-ban vannak.Realista24 írta:
A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekba![]()
Gondolom ott nem vontak le Dembele reszet.
Az alairas penzt volt mar hogy barmelyik klub az atigazolasi merlegre tette? En ugy tudom nem.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 6., szerda 8:45
Transfermarkton 100+-ban vannak.Realista24 írta:A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekbaRealMadridFanatic írta: Nevetseges ami odaat megy. Kolcsonjatekosokat alig tudnak regisztralni, de 78M profit. Aham. Ki az a kreten, aki ezeket, meg a Barca studios meg Barca token meg Barca anyamkinja 100 millas uzleteket elhiszi? Villogo felirat megy folottuk, hogy csalunk, ahol tudunk. Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. szeptember 6., szerda 8:38
Még a teljesterjedelem serie a beharangozójában mondta az a dzsuventus szurkoló, hogy oké hogy őket büntetik meg kirakják az europai kupákból de a kurva anyját mindenkinek amikor az aktuális bl győztes az a manchester city amelyik valami 120 szabályszegést követett el és milyen igaza vanRealMadridFanatic írta: Sajnos inkabb koltoi volt a kerdes. City, PSG, Chelsea mind tolja az eszetlen koltekezest zero kovetkezmennyel. Penz beszel, dagadek UEFA tisztviselo kussol es felrenez.
Jo iranyba megy a foci is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. szeptember 6., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. szeptember 5., kedd 20:54
meg az se hogy dembele megtartotta kb az 50 millio harmadatRealista24 írta:A 78m profitot ugy ertik, hogy 81,5ert adtak el es csak 3,4-et koltottek jatekosra. Mert a free agenteknek jaro alairasi penz ugye nem szamit bele a matekbaRealMadridFanatic írta: Nevetseges ami odaat megy. Kolcsonjatekosokat alig tudnak regisztralni, de 78M profit. Aham. Ki az a kreten, aki ezeket, meg a Barca studios meg Barca token meg Barca anyamkinja 100 millas uzleteket elhiszi? Villogo felirat megy folottuk, hogy csalunk, ahol tudunk. Legalabb a Negreira ugy ujra elokerult, mar akkora volt a csend, hogy feltem, azt is sikerul eltussolniuk.![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem