Hát pont ezaz. A bickli egy olyan egyéni sport, ahol kb csapat nélkül semmire nem mész. És ezt hajtogatja folyton a Jumbo is, hogy ők mekkora csapat, meg nyilván a versenyzőknek is ki van osztva, hogy mit kell nyilatkozni. Ma már azt, hogy Kusst fogják támogatni, tegnap megy úgy nyomták Roglicék, mintha az életük múlna azon a 3 másodpercen.Bencze írta: Szerintem egeszen nevetseges amit a media muvel. Konyorgom, Kuss egyertelmuen a leggyengebb a harom versenyzo kozul, de vedeni kell? Forditott esetben az lenne a problema, hogy miert nem hagyjak oket versenyezni. Nagyon bizom bent, hogy legalabb Vingegaard megelozi osszetettben. Ez az agyonvernek a hegyen, de a befuto utan olelgetem azokat akik legyoztek is tipikus vesztes mentalitas hiaba csapattarsak es nem erdemel egy GT gyozelmet. Hat tegnap is, szerencsetlennek gyujtottak a gyertyat a tortajan, Roglic meg csak elsetal mellette es a vegen Kuss megy oda gratulalni a szakaszgyozelemhez. Jol mutatja az igazi helyet a csapaton beluli rangsorban.
Én értem, hogy nem Kuss a kapitány, hanem ő "csak" egy segítő, abból viszont az egyik (ha nem) a legjobb a mezőnyben.
Az, rendben lenne, ha azt modnja a csapat, hogy rendben fiúk versenyezzetek, de erről nem nagyon volt szó. Csak hebegnek habognak, hogy így 2 kapitány meg úgy milyen jó Kuss. Tegnap semmit nem vesztettek volna ha egyszerre érkeztek volna meg Landával, már nem nagyon jelent ő sem veszélyt.