Persze betegség bukás mindig benne van, akkor is amikor nincsenek ilyen kiváló helyzetben. Mert most tulajdonképpen 3 "lovuk van versenyben. Az meg nem tudom, hogy mennyire érdekli őt, hogy hanyadik legjobb a mezőnyben, mivel amúgy is sok minden múlik a csapaton, szóval szerintem itt nincs akkora ajándék faktora a győzelemnek. Mondom ezt úgy, hogy utálom ha engem nyerni hagynak, másnak viszont más az értékrendje. Az övékét nem ismerem.wZoLee7 írta:
Betegség, bukás, bármi és már nem mind1, hogy tegnap Landaval jöttek meg. Értem amit írsz, de nekem senki ne mondja, hogy Kussnak jól esne egy 3 hetes győzelem úgy, hogy tudja, nem legjobb, nem 2. legjobb, nagyon max 3. legjobb volt a mezőnyben. Sem Roglic, sem pedig Vingegaard nem azért ment, hogy 1 Giro/Tour győzelem után a mezőny legjobbjaként ne nyerjék meg a Vueltat is.
Ha Kussal akarnának nyerni, akkor tegnap Roglic elmegy a szakaszért egyedül és Vingegaard ott marad Kussal, bármit mondanak a jumbonal, az csak parasztvakítás.
Az, hogy a másik kettő nyerni ment oda az is teljesen egyértelmű, nekem leginkább csak a PC nyilatkozatokkal meg a parasztvakításokkal van bajom. Mert amikor mást mondanak mint amit csinálnak az nekem nem szimpatikus. Pont amit te is írtál - ma már azt nyilatkozza Vingegaard is, hogy Kussért akarnak menni. Mehetett volna tegnap is ő Kussért, és Roglic a szakaszért ahogy írod. Vagy a végén kiengedhettek volna. De nyilván nem fognak, ha nem kapják a csapattól az utasítást. Mert abban egyetértünk, hogy minden sportoló - ők ketten meg pláne nyerni akarnak amikor történelmet írhatnak.
ps. csak hogy fokozzuk a nepotizmust: mekkora marketing lenne a csapatnak a három különböző GT győztes egy évben. Parádézhatnának a 3 győztes trikóban fel-alá, fasza kis posztereket lehet gyártani. Ebből a szempontból megérné Kussal megnyeretni. Marketingesek tapsolnak, a versenyzőket meg rendberakja a sportpszichológus. Pénz beszél...