Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Premier League
thereisonly1ronaldo
Nem értem mit röhögtök ezen. Teljesen egyértelmű, hogy külsővel gólpasszt adott a társnak (mint Jude edzésen, csak ez rövidebb passz volt), de Nketiah sikeresen elkúrtareeed_ati írta:Èn csak ennyit fűznèk hozzáSierra írta: Haver is bekezdett az Arsenalban, 5 meccs 0 gol 0 assziszt.Ugyanez a cselszkiben 5/3/2 volt anno.
![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
PL-re nincs eselyuk, a BL dont szerintem arrol, hogy meddig huzza.Sierra írta:abban sem vagyok biztos, hogy megéli a karácsonyt. Sőt lehet már ősszel október-november környékén kibasszák ha ilyen hullámzóan folytatják.Kerlon írta: Eddig sem az okos visszahuzodast valasztotta, szoval szerintem tavasszal mar nem o lesz a unites edzoje.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
abban sem vagyok biztos, hogy megéli a karácsonyt. Sőt lehet már ősszel október-november környékén kibasszák ha ilyen hullámzóan folytatják.Kerlon írta: Eddig sem az okos visszahuzodast valasztotta, szoval szerintem tavasszal mar nem o lesz a unites edzoje.
Eddig sem az okos visszahuzodast valasztotta, szoval szerintem tavasszal mar nem o lesz a unites edzoje.hehetheoriginal írta: nagyon kezdenek raszallni tenhagi tesora, ahogy nezem, innen ket ut van - what a fkin surprise - vagy valahogy elfojtja meg a csirajaban a dolgokat, pl nem nyilatkozik ilyen faszsagokat, nem okol folyamat masokat a csapat szar teljesitmenyeert, es összekapar vhogy par gyozelmet, vagy a masik ut, megeszik angliaban reggelire. nem o lenne az elso.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
hagyd el a forumot.Halfkey írta: Én is az árát nem értettem. A korlátai kiderültek, haszna szerintem összjátékben van, de ez nem ennyit ér. 30 körül én örültem volna neki, sõt, ennyiért most is elfogadnám attól hogy rosszul kezdett az Arsenalban.

thereisonly1ronaldo
Én is az árát nem értettem. A korlátai kiderültek, haszna szerintem összjátékben van, de ez nem ennyit ér. 30 körül én örültem volna neki, sõt, ennyiért most is elfogadnám attól hogy rosszul kezdett az Arsenalban.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
de mi a francért adott érte az Arsenal 70 milliót?Sierra írta: Haver is bekezdett az Arsenalban, 5 meccs 0 gol 0 assziszt.Ugyanez a cselszkiben 5/3/2 volt anno.

pénzmosás??
ingyen leigazolhatták volna, de ennyiért...
Nagyon jó
Pedig én még támogattam is hogy hozzák.
Megkövezem magam helyettetek is.
Botrány az ember.

Pedig én még támogattam is hogy hozzák.

Botrány az ember.
Es egy ilyen jatekos 60+ millio, te jo eg.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Èn csak ennyit fűznèk hozzáSierra írta: Haver is bekezdett az Arsenalban, 5 meccs 0 gol 0 assziszt.Ugyanez a cselszkiben 5/3/2 volt anno.

- nzooli93
Hétvégén 5 méterre szembe a kapuval 100as ziccernel akkora luftot rugott, hogy stadionból kirepult a cipőjeSierra írta: Haver is bekezdett az Arsenalban, 5 meccs 0 gol 0 assziszt.Ugyanez a cselszkiben 5/3/2 volt anno.

Haver is bekezdett az Arsenalban, 5 meccs 0 gol 0 assziszt.
Ugyanez a cselszkiben 5/3/2 volt anno.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Haalandnak heti 600k fontos fizuval keszul a City, ha hosszabbit 2027ig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs is annál szebb amikor a kókler faszról akit felsztárolt a média lassan kiderül,hogy tényleg egy kókler fasz.
Pedig Céronaldo elküldése mekkora korszakos húzás volt, kb nem csak a united de az egész europai foci belefog rokkanni idővel.

Pedig Céronaldo elküldése mekkora korszakos húzás volt, kb nem csak a united de az egész europai foci belefog rokkanni idővel.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
nagyon kezdenek raszallni tenhagi tesora, ahogy nezem, innen ket ut van - what a fkin surprise - vagy valahogy elfojtja meg a csirajaban a dolgokat, pl nem nyilatkozik ilyen faszsagokat, nem okol folyamat masokat a csapat szar teljesitmenyeert, es összekapar vhogy par gyozelmet, vagy a masik ut, megeszik angliaban reggelire. nem o lenne az elso.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
lolzenál-mut 1:1ig néztem, mikor elvették baltaarcú garnaccsó lesgólját.
miről maradtam le, tejóég
arsenal 2. góljánál újabb epikus megvájr - azt hittem kibaszta edzőlegenda, mint macskát szarni, de nem, mégsem
- mutatvány, egyszerűen ennél szarabb topligás játékost én még életemben nem láttam, egészen elképesztő, hogy ha angol útleveled van, akkor semmi másra nincs szükséged az élethez

3. gól meg tipikus anglia, 1 db szar lövőcselre elcsúszik az ember a szögletzászlóig
miről maradtam le, tejóég

3. gól meg tipikus anglia, 1 db szar lövőcselre elcsúszik az ember a szögletzászlóig

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/Football__Tweet/sta ... 55110?s=20hehetheoriginal írta: Btw masik topikban az volt a tema, hogy miert elégedetlenkedunk, ha szar a madrid focija, hat neha belebotlok ilyen mu-s podcastokba meg live meccsnezesekbe, hat megy az osztas kemenyen![]()
Ok lehetnek?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Btw masik topikban az volt a tema, hogy miert elégedetlenkedunk, ha szar a madrid focija, hat neha belebotlok ilyen mu-s podcastokba meg live meccsnezesekbe, hat megy az osztas kemenyen

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, a válasz miatt kérdeztem. Zseni.hehetheoriginal írta: Erre gondolsz, hogy azt mondta nem eleg jo?
Egyreszt mindenki latja, hogy igy van, de azert egy 100ast eldurrantottak ra![]()
Masreszt ujabb zseni húzás ettol a legendás edzotol, kiváló csapat- es jatekosmenedzsment, nyilvanosan kritizalni es kiteregetni a szennyest![]()
Latom a jatekos is visszalott titteren, az mindig jol sul el ennel a kivalo edzolegendanal, aki a jatekosmenedzsment legnagyobb expertje![]()
Pierce már felajánlott egy adást Sanchonak

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema