A forrásokat sajnos most nem tudom megmondani fejből, másfél-2 éve mikor a szakdogámat írtam, akkor találkoztam ezekkel a számokkal. Az megmaradt, hogy a jelenlegi átlag 150 milliós bevételnek legalább a dupláját várják majd. És én úgy emlékszem, hogy nem profit, hanem bevételről beszélünk.Faust írta:Ez egyebkent engem erdekelne, hogy a megbizhato(?) forrasok ezeket a szamokat mikent josoljak? Plusz nem mindegy, hogy bevetelt varnak ennyit, vagy profitot, mivel csak utobbibol lehet kolteni. Nyilvan ha 300-400 millerrol beszelunk, akkor realisan a profitra vonatkozik ez a szam, de ki tudja ebben az elbaszott vilagban mar.el magico írta: Egyébként meg pont az új stadiontól várnak 300-400 milliós bevételeket évente. Úgyhogy lassan már ez sem lehet kifogás.
Ahogy R24 is írja, az a terv, hogy az év 365 napján bevételeket hozzon, mindenféle különböző események által. Szálloda, bevásárlóközpont, konditerem, éttermek is vannak/lesznek a stadionban. És a parkoló még nem is volt a számítások között akkoriban.
Szóval elég multifunkciós létesítmény.