HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. szeptember 3., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 3., vasárnap 16:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 3., vasárnap 15:59
Soha nem ereztem hogy ellenunk fujna, mar csak ennyiben is jobb lenne mint a Piquevel uzletelo Rubiales.flori írta: In the event that Luis Rubiales resigns, Mateu Lahoz is a firm candidate to be president of the Spanish Football Federation. @marca
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. szeptember 3., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: flori » 2023. szeptember 3., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 3., vasárnap 6:28
Kész.Steve írta: Kellene új szavazás, hogy ki lesz az idei bajnok.
Szerintem amúgy behúzzuk.
Nem egy világverő a keretünk. Hiányzik még pár puzzle elem hozzá. Viszont mélyebb a keret, a védelem és a kp szetintem nagyon masszív. Szóval ez akár a bajnokságra jó lehet.
Kár, hogy nem hoztunk még 1-2 hiányposztra embereket, mert amúgy az igazolások és eladások nagyon ültek.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. szeptember 2., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. szeptember 2., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. szeptember 2., szombat 15:23
Mondjuk ez túlzás, hogy megbűnhődött, azt mondanám, hogy kihasználta az igazságügyi rendszer gyengeségeit. Arról viszont ő nem tehet, hogy szar a rendszer és kevesebbel megúszta csak azért mert pénze van. Inkább az igazságügyre kellene felháborodni nem Greenwoodra.Ő megbűnhődött a tettéért, leülte a büntetését. Nem elsumákolták az ügyét.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. szeptember 2., szombat 15:16
Kubonak vannak jó pillanatai, szép góljai, szép kulcspasszai, viszont mezőnyben nekem nagyon szétszórtnak tűnnik, és sokszor össze vissza kapkod, fizikálisan meg nagyon eltudják nyomni. Nem hiszem, hogy nálunk sok mindenre lehetett volna használniGalacticos írta: Kubo eddig iden 4 meccs 2 gol 1 assist. En neki adtam colna valamikor egy eselyt, mikor itt toltotte az eloszezont nagyon igeretesnek tunt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 2., szombat 15:15
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 2., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: géza » 2023. szeptember 2., szombat 13:26
Nem csak az, hanem legtobb esetben a felnott ember viselkedese az a gyerekkorbol hozott mintakon alapszik. Azok, akik egy szereto, egeszseges kornyezetben nottek fel, azok nem fogjak toleralni nagy esetben, es otthagyjak a kapcsolatot. Van az az eset is, amikor a kapcsolat eleinte jo volt, de atment toxikusba, es akkor a megmento komplexust kell leepiteni.Sierra írta: Stockholm szindroma pl. Illetve a felelem miatt se lepnek ki. Felnek a kovetkezmenyektol, hogy utana mit muvelnenek veluk.
"Any man who must say, "I am the king" is no true king."hehetheoriginal írta: azt garantálom neked, hogy értelmesebb es tanultabb vagyok, mint te, ha már megint csak a személyeskedés maradt neked, mint fegyver.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. szeptember 2., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 2., szombat 13:22
Azért bmeghehetheoriginal írta: oké, de itt a kérdés az volt, hogy hibázott és megbüntették érte, innentől miért baj, ha folytatja a pályafutását?*
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 2., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 2., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 2., szombat 13:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 2., szombat 12:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem