Nem volt itt futas mbappe miatt.
Biztos hogy volt kommunikcio a ket csapat kozott.
Elmondta az arab is hogy mit akar,elmondta perez is hogy mit ajanlana. Gondolom volt egy nemleges valasz es ennyi.
Erre Perez azt mondta oke,jovore.
Csak akkor miert nem lehetett megerositeni a csapatot mashol?
Vagy ez lesz az atigazolasi politika,hogy mindenkinek megvarjuk hogy lejar a szerzodese?
En a stadion epitesben latok egy nagyobb elcsuszast. Szerintem az penzugyileg tobb lett,mint amit terveztek.
Miota csinaljak? 3 eve? Amikor a korona elkezdodott,akkor mar a kis stadionban voltunk.
Kozben meg nem egy uj stadiont huztak fel azert.
Ha az arabok a futballban akarnak maradni,vagy meg tobben fognak bejonni,es pumpalni a lovet a klubbokba,akkor elkerulhetetlen hogy ide is jojjenek.
Lehet itt erkolcsileg gondolkozni,de az egyik hogy ez mogott hatalmas uzlet van,a masik hogy igy hosszutavon azert nem lehet tartani veluk a lepest.
Lehet,hogy a real madrid a real madrid,de igy azert evek mulva lefogunk nagyon maradni.
Azt pedig nem szabad megvarni,mert lehet hogy itt sokaknak a tortenelem jelent mindent,de a kovetkezo generaciok,a jovo ugyanolyan fontos.
De csak ez a ket rohadt veglet letezik? Vagy dicseretet erdemel egy munka vagy lehuzni teljesen es ha valamit sikerult is kozepesen megoldani, az a minimum?
Nem sikerult megtalalni a tokeletes RC/Marcelo utodot, de olcson jott egy fiatal sajat nevelesu, aki az eddigiek alapjan hoz egy kozepes-jo teljesitmenyt. Gratulalok, a miro merceben elerted a 0 pontot.
Tudom,olcso volt,ezert az mar egy pozitivum. Lattam ezt Joselunal is,meg Brahimnal is.
Mivel lettunk beljebb? Jovore lehet igazolni megint egyet. Annyi,hogy az akkor meg kevesebbet ero Mendyt elkene valahogy adni.
Kukazas. Milan modra.